Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 18:55   #2648
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dobrze, że się nie zniszczyły!
A u nas listonosz zostawił awizo, a byłam w domu, ale nie ma się co dziwić...wchodzić na 3 piętro!?
Onyks o takie coś też pytałam listonosza! Jeśli paczka jest duża gabarytowo, nie mówiąc o tym, że jest ciężka, to oni od razu wypisują awizo Nie wiem jak jest u was...ale u nas ma dużo bloków i on po prostu nie jest w stanie wszystkiego nosić, bo nie ma jak...dlatego zostawiają...więc może i u was tak jest

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Tak, na każdej wizycie mierzy narządy, kości itp...Ale długości dzieciaczka nie podaje od jakiegoś czasu, tylko wagę.
Hmm to muszę mojemu zwrócić uwagę następnym razem...owszem, zobaczył nerkę i serduszko, ale tyle..."wzrostu" faktycznie się już chyba nie podaje, bo nie ma jak...heh...zobaczymy co zrobi następnym razem... W sumie od "połówkowego" minęły 2 tyg. tylko..może dlatego...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora