Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co zrobić by mój facet mnie gdzieś zapraszał?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 21:42   #12
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Co zrobić by mój facet mnie gdzieś zapraszał?

Cytat:
Napisane przez ann123321 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że próbowałam ja go zaprosić, proponowałam nawet wspólną randkę z jego najlepszym kolegą i jego dziewczyną, żeby go jakkolwiek zachęcić. Jego odpowiedź zawsze jest taka sama, mówi, że to tylko zmarnowany czas, obejrzeć film i coś zjeść i jeszcze dojazd autobusem, którego tak bardzo nie lubi (choć do szkoły jeździmy nim codziennie), bo jeszcze rok musimy poczekać na prawko... To już ponad trzy lata, próbowałam wielu metod. Liczę na Wasze pomysły.
A powiedziałaś mu, że dla Ciebie ciągłe siedzenie w domu, to zmarnowany czas? I że w takiej sytuacji trzeba iść na kompromis, więc np. w jeden weekend siedzicie w domu, tak jak on chce, a w drugi idziecie na randkę, tak jak chcesz Ty? Wytłumaczyłaś mu, że w związku obie strony muszą być zadowolone, a nie tylko jedna?

Niestety jeśli przez 3 lata nie udało Ci się nigdy wyegzekwować spędzania czasu, tak jak Ty chcesz, to raczej trudno to będzie teraz zmienić.