Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-05, 22:36   #689
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII

Cytat:
Napisane przez anka_res Pokaż wiadomość
W sumie nie perfumy, ale może są miłośniczki takich perfumianych gadżetów.

Świeca zapachowa Van Cleef & Arpels, perfumowana zapachem Feerie, duża, ciężka, szklana, z piękną biżuteryjną srebrzystą pokrywką i w firmowej sakiewce. Naprawdę ładny gadżet, niemniej nie mam dla niego zastosowania (póki co robi za dekorację ). Wymienię na coś
Aniu a czego szukasz? czym mozna Cie skusic?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;37439932]Na gwałt poszukuję choć kropli Jean Patou Sublime Proszę o kontakt na PW.[/QUOTE]
mam probke sublime (musze sprawdzic ile zostalo) co oferujesz w zamian?

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez fryta13 Pokaż wiadomość
Jak ktoś chętny mogę zrobić odleweczki do 10ml (nawet więcej)z moich flakonów Ck one ,euphoria edp, euphoria blossom,truth,in2u,obsess ion night, Versace versense,bright crystal, Alien edt, Angel la rose, Lanvin Merry me,Jeanne,Rumer,E`clat d`arpege. Lempicka Lolita klasyczna,SI lolita edt ,Estee lauder sensuous. Carolina Herrera 212, Liberte cacharel, J.Del Pozo Esencia de duende , In white, Hallowen, Chanel Chance edp, Modemoiselle edp, Britney Spears Fantasy midnight (cały flakon),Believe, Wish Chopard ,Jimmy Choo edp ,Maroussia Slava Zaitser ,Jceberg Twice, Eau de jceberg, Burberry the beat ,Brit edp, Salvatore Ferragamo incanto shine, Love love Moschino, Guess, Paris Hilton ,Just Me Beyonce Heat Rush ,Jenifer Lopez Live LUx,Becham intimately,Kate Moss,Maria Sharapova, Mirage Oriflame,Christian Lacroix Absynthe oraz bbbbbbardzo dużo zapachów z Avonu Zamienie na coś co mi wpadnie w oko .Doszlo troszke nowych flakonow MaxMara touch gold, AoD secret, CK eternity moment ,Lacoste Inspiration,Acqua di gioia,Versace Vanitas i znowu nowe nabytki;TM Womanity, Fergamo S F Fascinating night,Chloe edp,Dior MP,Dior PP i H sensuelle,Hugo Boss Femme,Givenchy Eoudemoiselle,Allure edt,Alien Suessence solei,Givenchy Play Intense,Lanvin Oxygene,Rihianna Rebelle i Reb l fleur Escada Magnetism .Chyba wszystko

Czego szukam ----Wszystkiego
szukam i znalazlam u Ciebie angel la rose czym moglabym Cie podkusic probki /odlewki/ miniaturki/ duze flakoniki ??? jakiej wielkosci odlewke moglabys zrobic?

Edytowane przez MAGDA1704
Czas edycji: 2012-11-05 o 22:33
MAGDA1704 jest offline Zgłoś do moderatora