2012-11-06, 08:41
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
Napisane przez kraven
Anesh zmierz za godzine. Lek p/gorączkowy podaja się powyżej 38 stopni. A coś jeszcze oprócz tego? Apetyt ma?
My właśnie wróciliśmy z kina. Polecam Skyfall, jeden z lepszych Bondów
Dzęki dziewczyny za kciuki, na pewno się przydadzą.
|
ja tez Bonda polecam !! i trzymam kicuki mam nadzieje, ze juz urodzilas 
Cytat:
Napisane przez Sojka1990
no i kuwa mać co lekarz to lekarz !
Bioderka zdrowe  lewe lekko do tyłu prawe idealne, ale żadnych majtek ortopedycznych ani szelek broń boże nie zakadać! dużo leżakowania na brzuszku i tyle kontrola za 4msc i to badanie przynajmniej wyglądało jak badanie. oprócz usg lekarz sprawdził ruchomość bioderek, kolanek, stopek, nawet ramion i szyjke też
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------
no i musze pochwalic Zosie! moje dziecko dzis przez cały dzien ani razu nie zaplakało! ma czadowy humorek
|
super wiesci 
Cytat:
Napisane przez colds
Od kiedy zaczynacie czytać dzieciaczkom bajki?
|
ja juz czytam od dawna 
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89
Sojka super ze z bioderkami wpirzadku jednak czasami lepiej skontrolować
Lidka ja nie odpowiem bo niestety do wagi z przed ciąży jeszcze dużo mi zostało. Ale niby w swoim czasie biodra wracają do swoich wymiarów.
Piszecie o koperkowej ja Jasiowi nue dawalam wogole. Zawsze pił tylko rumiankowa. Po za tym dzisiaj mi sie dziecko popsul0  zasypianiem na rękach i tylko tak tylko teraz na noc normalnie zasnął czyżby jakiś skok? Pasowałby ten 3.
Byłam na wizycie u dietetyka i -5 kg  powiedział ze to narazie najlepszy miesiąc i dobrze bo teraz były chrzciny święta i ciasteczka kluseczki  jeszcze trochę i wejdę w swoje ciuchy z przed ciąży a potem mam nadzieje ze bede musiała wymienić cała garderobę
Ogólnie leze juz w lozku obok mam Zuzanke no i w lozeczku Jasiek
Angela śliczna mAsz córeczkę 
|

witam mamuski
bylismy wczoraj na szczepieniu, wybralismy 6w1, mała przespała cala noc i teraz tez spi, zoabczymy jak dalej bedzie na rota i pneumokoki idziemy za 3tyg bo pediatra stwierdziala ze na raz to by bylo za duzo tego wszyskiego.
w weekend zaliczylismy z tz wypad we dwojke bylo kino, zakupy i kolacja i na prawde mozg mi sie wyleczyl, bo juz zaczynalo mi odbijac ze zmeczenia. Giulia zostala z niania, pierwszy raz, martwilam sie strasznie ale oczywiscie niepotrzebnie
|