Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-06, 11:56   #243
kism
Wtajemniczenie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Hej!
Ja mam znowu malutki odwyk od wizażu. Czytam trochę Zaczęłam Sapkowskiego, do którego od lat się zbierałam.

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Ja już od 5.30 na nogach Seba jednak nie przestawił się na nowy czas - wieczorem do 20.00 nie może wytrzymać (kładziemy go przez to trochę wcześniej), za to rano budzi się jeszcze po ciemku wyspany i zaczyna nawijkę "a guuuuu... a guuuu...". Potrafi tak godzinę gadać zanim się rozedrze, my leżymy na łóżku obok zakopani pod kołdrę i udajemy, że nas nie ma, no ale spania i tak nie ma, bo za głośno

O której kładziecie swoje dzieci i do której Wam śpią rano?

I jeszcze jedno - Sebie nie podeszły w ogóle te kaszki z Bobovity, krzywi się strasznie i nie chce ich jeść. W sumie to dobrze, bo one są strasznie słodkie (próbowałam), w związku z tym kupiłabym te, które polecałyście, te Holle. Tylko czy można je kupić gdzieś w sklepie stacjonarnym, czy tylko w necie? Póki co widziałam na Allegro.
Mam nadzieję, że jakoś powoli po trochę uda Wam się Sebę przestawić
Kaj zasypia generalnie ok. 20, ale jeśli w dzień spał jakoś nietypowo (a ostatnio często mu się godziny snu wahają), to potrafi zasnąć i o 19, i 0 21.
Śpi zwykle do 8 z chyba 3 pobudkami na jedzienie. Ciekawe, że od jakiegoś czasu na pierwsze jedzenie budzi się punkt 23:30 nieważne, o której poszedł spać
A dlaczego nie chcesz na all? Pamiętam, że przy wyprawce coś tam jednak poklikałaś
Nawet jakbyś znalazła je gdzieś w naszym Tarnówku, to podejrzewam, że i tak wyszłoby drożej! Zobacz tu - http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20622 Kaszki po 13,50 mniej więcej i przesyłka do paczkomatu 3,5 do 15 kaszek. Szybko, tanio (przynajmniej wysyłka ) i wygodnio Są 3 paczkomaty w Tarnowie, to myślę, że tż da radę odebrać jadąc do pracy. Ja na razie zamówiłam 3 bezmleczne i bezglutenowe (jaglaną, ryżową i jaglaną jabłko-gruszka). Jak Kajowi podejdą, to pewnie będę więcej na raz zamawiać.
kism jest offline Zgłoś do moderatora