Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-06, 17:41   #918
hania_k
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Z opisanych przeze mnie doświadczeń nie wynika, że mam niski próg bólu, bo wtedy małej głowicy bym zwyczajnie nie wytrzymała, skoro przy dużej - dla wielu niemal bezbolesnej - mnie bolało bardzo (przy małej zatem - dla każdego chyba bolesnej - powinnam odczuwać o wiele większy ból). Dodam, że potrafiłam wydepilowane depilatorem pachy posmarować obficie antidralem tuż po depilacji i kiedyś używałam depilatora do bikini - więc nie jestem zbyt bojaźliwa.
Sama na początku obawiałam się depilacji i prosiłam o radę na forum. Teraz już mam swoje doświadczenia i przemyślenia w tym temacie.

siarka40, może tym zwykłym LS strzela cię z wystrzelanej głowicy i dlatego nie boli cię bardziej ?
Zapytam się na zabiegu jak to można sprawdzić albo może któraś z was wie?

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Steely Pokaż wiadomość
A kojarzy ktoś może Depiclinic w Warszawie? Mają bardzo kuszące promocje aktualnie. Używają LSD. Myślałam, żeby zrobić hurtem nogi, pachy i głębokie bikini póki proponują studentom takie obniżki... Jak LSD sprawdza się na tych powierzchniach?
I jak koszmarne jest głębokie bikini przy raczej niskim progu bólu (choć depilatorem i to niezbyt delikatnym dawałam radę włoskom na skórze... choć głębokiego bikini bym się nie odważyła)?
Ja już regularnie, można powiedzieć, chodzę do depiclinic w tym tygodniu będę już 4 raz i robię łączone zabiegi (już prawie na wszystko co mi przeszkadza) bo rabat jest na wizytę a nie na zabieg, chociaż nie wiem jak to jest z tą zniżką dla studentów - najlepiej zadzwoń i się zapytaj. U mnie LSD sprawdza się bardzo dobrze. Możesz powołać się na mnie jako znajoma to dostaniesz rabat na następne zabiegi, jak jesteś zainteresowana to napisz mi w prywatnej wiadomości, to napiszę ci co i jak.
Jeżeli chodzi o sam laser to LSD to jest to nowsza wersja zwykłego LS wzbogacona o drugą głowicę - możesz sobie poczytać o nim na stronie producenta, albo salonu.
Pani która robi tam zabiegi używa obydwu głowic, dużej do dużych partii ciała i małej do trudno dostępnych miejsc i małych partii ciała.
A jeżeli masz niski próg bólowy, to możesz skorzystać z maści Emla, ja jej nie używam, ale dla większego komfortu chyba zacznę, tylko muszę sobie gdzieś receptę skołować.
hania_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując