2012-11-06, 17:06
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
witaj Magiusa 
Cytat:
Napisane przez Meliitele
vil a Ty liczysz od ostatniej @? bo ja wiem kiedy zaszlam i od tego dnia licze. 
|
aaa chyba że ja nie wiem kiedy dokładnie, brałam clostilbegyt na wywołanie owulacji i luteinę i próbowaliśmy przez 1,5 tyg intensywnie, kiedy wydawało się, że są dni płodne 
Cytat:
Napisane przez karolina2121
A to widzę, że zaawansowany charapacz z niego  Mój na szczęście chrapie tylko na plecach 
|
mój chrapie po alkoholu ... a po 3 piwach (na szczęście to się zdarza baaardzo rzadko) to już mam go dość 
a ja mam straszny celulit ... w ciąży bałam się używać specyfików na to, ale jak piszecie, że są specjalne dla kobiet w ciąży, to się rozejrzę 
w ogóle dziś zrobiłam więcej, niż przez ostatni miesiąc leżenia - moja ginekolog chyba by mnie zamordowała. ale wydaje mi się, że już wszystko będzie dobrze, czasem mnie brzuch pobolewa tylko. teraz wrócił mężuś i zabrał się za obiad (jakbym jeszcze obiad zrobiła to by mnie chyba zamordował) więc grzecznie wróciłam do łóżeczka i daje się rozpieszczać 
Meliitele dopiero teraz zdjęcie zobaczyłam - prześliczny brzuszek masz taki idealny ciążowy bardzo ładna jesteś
Czas edycji: 2012-11-06 o 17:19
|
|
|