Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mam dość
Wątek: mam dość
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-05-12, 16:17   #2
tao
Raczkowanie

GG do tao
Dot.: mam dość

witaj Nimfetko!!!!
dobrze wiem co czujesz,dwa lata temu w trakcie pobytu w stanach przytyłam 12 kg,nawet nie wiedziałam kiedy tak przytyłam,mimo iż jadłam jak w domu,wróciłam smutna zakompleksiona,do miejsca w którym nikt nie ukrywał,że nie widzi,że przytyłam, do tego u nas króluje kult chudych lasek,każdy zaprzeczy ale tak niestety jest. jakoś straciłam te kg,oczywiście nie wszystkie,w trakcie następnego pobytu w stanach przybrałam tylko 5 kg,teraz troche się odchudzam,stosuje DSB ale oczywiście z odstępstwami.troche waga spadła,ale za dwa tygodnie znowu lece do stanów i już o tym myślę ile przytyje w tym roku(nie mam pojęcia co jest w tym jedzeniu tym bardziej ,że pracuje tam bardzo ciężko) właściwie nie wiem co Ci poradzić bo TY sama musisz sobie z tym poradzić,ja robię wszystko by czuć się piękna,wiem głupio brzmi ale zawze staram się porządnie wyglądać,dbać o siebie,sporo się ruszać,Skorzystaj z tego,że irobi się ciepło wyjdź na spacer,poćwicz w domu,ale pamiętaj aby mieć świadomość tego,że to dla Ciebie,szanuj swoje ciało, bądź dobra dla siebie( czuje się jakbym cytowała podręcznik psychologii) i NIE MYŚL ciągle o tym( a wiem ,że tak można) a co do herbaty czerwonej,jeżeli chcvesz ją stosować to może kup jakieś suplementy,a to ,że chcesz troszkę schudnąć nie znaczy,że musisz kupować nie wiadomo co np piszesz ,że jogurty itp są kosztowne,skorzystaj z tego,że zaczyna się sezon letni i jedz dużo warzyw, A co do Twojej wagi,zamim zaczniesz się odchudzać,nie kieruj się wskazówką wagi,popatrz na proporcje i zastanów się czy to wszystko to Twój wymysł czy konieczność.
pozdrawiam Cię cieplutko i głowa do góry Tao
tao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując