Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX
Cytat:
Napisane przez Sojka1990
Katiem ja się tam na tym nie znam, więc nawet nie wiem jakie są najniżze :P tzn ja wczesniej placilam mniejszą składkę to chorobowe (za całość ZUSu cos ponad 400zł) a 2 ostatnie miesiące sobie podniosłam podstawe żeby wlasnie jakiś w miare normalny zasiłek dostać :P
|
Chodzilo mi o to, ze ja placac ta najnizsza wymagana dostaje tyle wiec jesli ty sobie podwyzszylas to znaczy ze powinnas dostac wiecej. 
Cytat:
Napisane przez justyna12345
ja mam juz napisane jakieś 80% pracy, został mi właśnie ten badawczy rozdział heh i te ostatnie ogarnięcie pracy, wpisanie literatury,tabel i rysunków  a obrona w okolicach lutego
a tak wogóle to ja teraz w pt jade z małym na Pomorze (a mieszkam na Śląsku) bo studiuje w Gdańsku i mam zjazd - to będzie niezły hardcore  taka trasa autem
mój śpi ale jak TŻ nie ma i jak jest w pracy zagranicą  albo jak wyjątkowo nie chce zasnąc lub gdy boję się że mu się uleje bo np.nie odbiło się lub strasznie się wierci
a jak nie śpi ze mną to łóżeczko i tak mam dosuniete do naszego łóżka tak że go widzę tak jakby leżał obok
anesh my też tylko na cycu
|
To faktycznie niezla wycieczka Pewnie przespi.
Cytat:
Napisane przez marta1986222
Moja śpi w dzień około 5 godzin.
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

|
dzieki za odpowiedz.
|