Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-06, 18:00   #2095
katiem
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Katiem ja się tam na tym nie znam, więc nawet nie wiem jakie są najniżze :P tzn ja wczesniej placilam mniejszą składkę to chorobowe (za całość ZUSu cos ponad 400zł) a 2 ostatnie miesiące sobie podniosłam podstawe żeby wlasnie jakiś w miare normalny zasiłek dostać :P
Chodzilo mi o to, ze ja placac ta najnizsza wymagana dostaje tyle wiec jesli ty sobie podwyzszylas to znaczy ze powinnas dostac wiecej.

Cytat:
Napisane przez justyna12345 Pokaż wiadomość
ja mam juz napisane jakieś 80% pracy, został mi właśnie ten badawczy rozdział heh i te ostatnie ogarnięcie pracy, wpisanie literatury,tabel i rysunków a obrona w okolicach lutego

a tak wogóle to ja teraz w pt jade z małym na Pomorze (a mieszkam na Śląsku) bo studiuje w Gdańsku i mam zjazd - to będzie niezły hardcore taka trasa autem

mój śpi ale jak TŻ nie ma i jak jest w pracy zagranicą albo jak wyjątkowo nie chce zasnąc lub gdy boję się że mu się uleje bo np.nie odbiło się lub strasznie się wierci

a jak nie śpi ze mną to łóżeczko i tak mam dosuniete do naszego łóżka tak że go widzę tak jakby leżał obok

anesh my też tylko na cycu
To faktycznie niezla wycieczka Pewnie przespi.

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Moja śpi w dzień około 5 godzin.

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

dzieki za odpowiedz.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora