2012-11-06, 18:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Trelle
-Moje włosy po masce Złej  wyglądają dzisiaj niesamowicie.
A no i proszę mnie zlać i to porządnie.
Zaczęłam obgryzać paznokcie i nie mogę przestać. 
|
Bardzo sie cieszę, że pomogła. To moja najlepsza mieszanka. Bardzo fanie też wychodzi z dodatkiem 1 łyżeczki spiruliny 
Nie obgryzaj 
Cytat:
Napisane przez Trelle
A przez ostatnie dni wiele mi się nałożyło wszystkiego ale dzisiaj posmarowałam je sobie jakąś ochydną maścią z apteki i może podziała. Mimowolnie to robię.
Dobra, zaopatrzona w paznokcie minus 1 jadę do drugiego miasta i może dorwę nową limitkę bo przecież u mnie to za miesiąc wystawią..
I zakochałam się w OPIkach z serii Skyfall, obiecałąm sobie, że jak będą w Sephorze to jednego złapię. 
|
Fajne te Skyfalle 
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;37454289]
Wczoraj znowu usłyszałam że mam sztuczne paznokcie a są po mojemu jeszcze krótkie.
Zła też pamiętam jak pierwszy raz wrzucałaś tu włosy, stan ich się sporo poprawił 
Haha w szkole średniej koledzy mówili że jestem rozczochrana itp, albo że im zasłaniam, teraz coś się wszystkim odmieniło i nagle moje włosy stały się ładne [/QUOTE]
Czyli, że warto zostac maniaczką 
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;37456805]Nie zdam z chemii.Dziękuje.[/QUOTE]
nie mow tak Chu. Na pewno dasz radę. Trzymam kciuki 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
ehhh te twoje włosy sa niesamowite!!! takie długie a jednoczeście nic a nic nie przyklapnięte... ja wyglądam jak zmokła kura a mam ledwie za ramiona... i do tego puszak jednocześnie ze zmokłą kura (tak - to jest możliwe  )
|
Dziękuję za komplement. Z Twoimi na pewno nie jest aż tak źle, jak piszesz 
Nie wszystko mi zacytowało 
Anula, to zdobienie jest NIEMOŻLIWE do samodzielnego zrobienia. Na pewno nas oszukujesz 
Ewalucja, naprawdę słitaśne 
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Czy ktoś chce foteczki?
|
Dawaj!
|
|
|