Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-06, 19:32   #980
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Kochane, + 12 kg to było ostatnio, a dziś już miałam + 16 kg. Najgorsze jest to, że gdyby ostatnio mnie opierniczył to miałby rację, bo pozwalałam sobie na co nieco, ale od ostatnich 2 tyg. naprawdę zaczęłam się ograniczać, a waga i tak do góry, ponad 1 kg na tydzień Nigdy w życiu sama nie wymyśliłabym sobie głodówki, nawet nie będąc w ciąży. On to nazwał dieta ,,kogoś tam" niezapamietałam nazwy. 2 dni w tygodniu ,,odchudzania" - jeden dzień ta dieta, którą kazała mi stosować położna tzn. serek biały na śniadanie, na obiad ryba, przez cały dzień można jeść jogurty, kefiry, pić mleko i dużo wody, a drugi dzień wymyślona przez lekarza głodówka: chude mleko i woda
Poza tym zero słodyczy, zero soków.
Muszę to przemyśleć do jutra, bo jestem rozbita.
Dziś ze złości wypiłam już 3 l wody i chyba mi uszami zacznie się wylewać
Poza tym po badaniu mam leciutkie plamienie - miałyście tak kiedyś Dziwne, bo nawet nie używał wziernika.
Ta dieta od położnej jest okej - zdrowa, dużo nabiału... Ja bym zamiast tej głodówki 2x w tygodniu robiła sobie taką dietę... Głodówka to chory pomysł, jeszcze w dodatku w ciąży? Dla mnie to przesada...

A co do plamienia, to nie miałam, ale lekarz zawsze mnie ostrzega, że może się małe plamienie pojawić.

Mała
- rejestrujesz się na stronie Bebilonu i Ci przysyłają misia. A potem mają dosłać jeszcze jakiś poradnik, jak dziecko się urodzi. Uważam, że to super sprawa, bo miś jest prześliczny.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-11-06 o 19:35
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora