Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-06, 20:24   #1190
natalia_23
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XV

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
wynik hcg to 372

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Witam sie z rana.Ja mam doła od wczoraj,wyniki nie sa dobreSą złe bo lh jest powyżej normy.Mój wynik to 22,14 a norma jest do 12Fsh jest w porządku bo 5,mieści sie w normie.Ale z tego co czytałam to ich stosunek do siebie jest zły bo powinen być 1:1 a u mnie jest aż 3,2Estradiol też w normie,ale na górnej granicy.Zastanawiam sie czy iść do lekarza dziś z tymi wynkiami czy poczekać np do przyszłego tygodnia?

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
HEJ!

tajemnicza jesteś ale cierpliwie czekamy

hm... 2 sprawy się wyjaśniły ;p
Nie jestem w ciąży ( aaaaa myślałam już że jestem )
nie wracam do byłej pracy
Jestem obecnie na wychowawczym i może od stycznia zacznę czegoś szukać albo myśleć o czymś swoim

hm.... kochana trudny czas dla was........ dużo sił

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie. Z maluszkiem wszystko dobrze, ale lekko mi się szyjka rozwiera :/ więc leżeć, leżeć i leżeć. Poza tym ten ból nogi, o którym Wam mówiłam, to mogę być zakrzepy. Mam obserwować czy nic nie puchnie. Ech zestresowałam się trochę, gin mówił, że jeszcze 6 tygodni muszę wytrzymać
na pewno nie zaszkodziłaś sobie spacerami
ja z taką szyjką zgładzoną i otwartą chodziłam ponad 4 tyg ( chodziłam to mało powiedziane )

Byłam wczoraj na Zumbie, super sprawa, polecam każdej

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując