Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-07, 07:04   #2169
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Zośka dzisiaj też jak nie moje dziecko...
Pogoda??? skoro i Jasio Asiulki też dziś diabelek wcielony..

i tez nie wiem czy cos w dziąsłach nie zaczya się dziać... jakoś moje dziecko dziwnie się zachowuje. przed spaniem jak ją teraz karmiłam taka sytuacja- je,je,je, zjadła już ze 140ml kleiku i wypluwa butle jak to ma w zwyczaju robić kiedy już się najje, no to butle zabieram a ta mi pięść całą do buzi i ostro mamle śliniąc się przy tym okrutnie, no to ja jeszcze raz jej butle do pysia bo sobie mysle moze jednak jeszcze chce a ta znow wyplowa i pięść do buzi... cały dzień jakaś straszna maruda, rozpalona do tego z deczka, ale temp lekko tylko podwyższona 37stopni gdzie normalnie codziennie ma 36,5. Mam nadzieje ze to jednak jeszcze nie to bo zęby przeciez dopiero ok 5msc i jakby mi się miała do tego czau tak zachowywać to chyba wyjdę z siebie

kolezanki córka zaczela zabkowac jak miał 2,5 miesiaca

, u nas tez dzien z kolka sie zaczyna... juz rurka w pupie była o 6 rano i teraz dziecko usmiechniete spac poszło...

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/

Edytowane przez lukrecja_25
Czas edycji: 2012-11-07 o 07:23
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora