2012-11-07, 08:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogłaszamy koniec obijania-przed nami czas pieluszek przewijania - Mamusie XI-XI
Cytat:
Napisane przez jagnna
 zgadzam się. Kolejny dzień czas zacząć. Też się ruszę.
W ogóle to nawet z łóżka nie wstałam, a od razu włączyłam lapka i zerkam na forum. Chyba kolejne uzależnienie 
|
ja się budzę, włączam lapka, idę sobie zrobić śniadanie w międzyczasie i nadrabiam, potem się ogarniam, w międzyczasie podczytuję i wymyślam sobie robotę i też w międzyczasie podczytuję 
Cytat:
Napisane przez dorcia2120
hej dziewczyny ja sie czyje jak połamana z nosa leci wszystko boli.. masakra miałam pierwszą noc od odstatnio wielu gdy nie bolała mnie brzuch
|
zdrówka
Cytat:
Napisane przez musso4
ja mam dzisiaj wizytę, ale dopiero o 18:50 
|

Cytat:
Napisane przez anett234
Dzień dobry
Witam się po nocy,która była nawet nawet - kurde dwa dni do porodu a ja zaczęłam dopiero normalnie sypiać to jakaś paranoja  .
Dziś mam ktg o 16:40 więc proszę o kciuki. 
No i dzis umawiamy sie na konkretny termin cc tzn dziś albo jutro 
:
|
no i dobrze, że noc ok, odpoczywaj ile możesz
i kciuki za ktg
Widziałam info na fb o Ani. Trzymam kciuki. A mówiłam, że następna seria pójdzie Justa, potem Anetka, w międzyczasie Ania, nie wiadomo co z HappyEve. Oczywiście Halwaya i Weroniczka. Ktoś jeszcze
ja w sumie jak poprasuję to już mogę
a tak w ogóle to tak się zdenerwowałam przy tym prasowaniu, że musiałam przerwę zrobić. Moje głupie żelazko ubrudziło mi falbankę do łóżeczka i poszewkę 
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------
aaaa, w ogóle to jutro mam ktg i jakoś się trochę zaczęłam bać
|
|
|