Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Cytat:
Napisane przez Klaudynka...a
melleczka a skąd wiesz, że jest to Pronovias? I jaka to cena? Czy w tych salonach to jedynie istnieje możliwość kupienia? czy też wypożyczenia?
Dziewczęta i mam problem bo ja najwcześniej mogę od 16 zacząć chodzić po sklepach i w sobotę, gdzie pewnie jest masakrycznie dużo ludzi. Nie mam inaczej czasu bo pracuje 
|
Po obejrzeniu pewnie z miliona sukien to się już co nieco orientuję i pewne modele rozpoznaję
Tu masz więcej jej zdjęć:
https://www.google.pl/search?q=prono...w=1366&bih=598
Cena nowej to 5900zł w Madonnie.
Poszukaj używanej na Allegro To kolekcja 2012
W Madonnie się nie opłaca wypożyczać, bo za wypożyczenie pewnie zapłaciłabyś ok. 3500 zł. A jak mierzyło ją już pewnie ze 2000 panien młodych to możesz sobie wyobrazić jaki zdewastowany jest ten model salonowy.
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------
Klaudynka to umów się. Zadzwoń do salonu i powiedz, że chciałabyś zmierzyć kilka sukien, ale pracujesz i możesz po 16, wtedy Ci zaproponują jakiś wolny termin i możesz mierzyć do woli, bez obaw, że nie zostaniesz obsłużona.
Czas edycji: 2012-11-07 o 08:43
|