2012-11-07, 10:21
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Napisane przez pawie_oczko
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
Super! 
|
Cytat:
Napisane przez humpback
lonely ale zgrabny brzuszek. cudny przed, jeszcze cudniejszy w trakcie
|
dziękuję 
Cytat:
Napisane przez Margosia__
Wczoraj byliśmy na wizycie...
serduszko pięknie bije   
wyniki w normach, więc czekamy dalej do następnej wizyty 
|

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
Za namową lonely pochłonęłam kaszę mannę z sosem toffii  Mniami!
(a wczoraj zapomniałam wziąć witaminek )
|
cieszę się, że smakowało a witaminek też już raz zapomniałam 
Cytat:
Napisane przez potterka
lonely  skąd miałaś taki brzuch przed ciążą?  chce taki po :porsi:
|
troszkę ćwiczyłam, ale nie jakoś specjalnie. Też będziesz taki miała, ale nie w najbliższych miesiącach 
W czerwcu- lipcu grupowo będziemy dążyły do płaskich brzuszków 
Cytat:
Napisane przez zeloth
Kurcze przyznam się Wam, że chyba nie będę już czytać forów, bo się tylko stresuje czy serce zacznie bić w ogóle, czy nie przestanie. Nie wiem jutro idę do tego szpitala i zaczynam się obawiać.
Na dodatek niestety przez całą ciążę muszę brać clexan, aby nie dostać zakrzepicy. Wczoraj zrobiłam sobie pierwszy zastrzyk i nie wyobrażam sobie się tak kłuć przez ponad 7 miesięcy - horror... ale pewnie będę się kłuć.
Wczoraj jeszcze raz przeglądałam pierwsze zdjęcie z pęcherzykiem. Doppler wyliczył, że to był 5 tydz 5 dzień, jakaś data 30.06.2013 to chyba data spodziewanego porodu, i wielkości 14,61 i 6,2 to chyba wielkość tegp pęcherzyka.
A potem sobie przypomniałam, że lekarz powiedział, że pęcherzyk jest w jakiejś części lekko spłaszczony i znów przeczytałam o tym straszne rzeczy w necie
Obym jutro się dowiedziała, że wszystko jest ok.
|
Nie czytaj tych głupot. Ja nic a nic nie czytam jestem z siebie dumna tylko to forum czytam i czasem smutne wieści mnie zmartwią 
trzymam za jutro, będzie dobrze
Edytowane przez lonely_lady
Czas edycji: 2012-11-07 o 10:23
|
|
|