Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-07, 12:02   #1565
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29

Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
gdzie przedluzalas i za ile? sztuczne czy z norek? i musialas chodzic na poprawki duzo razy?
Przedłużam w salonie kosmetycznym w Wieliczce jedwabnymi rzęsami Poprawek nie było pewnie chodzi Ci o uzupełnianie. Chodziłam raz na 4-6 tygodni częstotliwość zależy od etapu wzrostu rzęs, w jednym miesiącu wypadło ich więcej a w drugim mniej (te rzęsy są doklejane pojedynczo 1:1 do każdej naturalnej rzęsy u nasady, więc siłą rzeczy wypadają razem z naturalnymi - dodam, że te wypadają w swoim standardowym tempie, sztuczne rzęsy nie przyspieszają tego procesu). Genialna sprawa - zero dyskomfortu, zero makijażu, zero męczenia skóry wokół oczu demakijażem a twarz "umalowana" 24/7 idealny wachlarz rzęs, jak w reklamach. Na sto procent to powtórzę. 2 tyg temu zdjęłam rzęsy ale to tylko ze względów finansowych.

Cytat:
Napisane przez Chryzia Pokaż wiadomość
echh a mój ukochany Dziadzio nie żyje... a pragnął bym zrobiła prawo jazdy (zrobiłam) i na pewno pragnał by być na moim Ślubie... choć na pewno będzie. tylko troche inaczej
To tak jak mój. Na pewno będzie z nami. Cieszę się, że zdążył poznać mojego narzeczonego, że zdążyłam mu powiedzieć o zaręczynach.

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-11-07 o 12:03
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora