Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-07, 12:24   #518
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VII- it's a B-day time!

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Lecimm

Domi, tak bardzo Ci dziekuj e kupiłam ale za duży więc odesłałam, ze zwrotami wyszło mnie ok 30 zł. Ale warto. Sprzedawca nie robił problemu, mam już prawidłowy, wczoraj przyszedł i jest good

Mimi już wstał

A pisałaś Owieczko o kropkach u F. moze coś zjadł nie teges. Bo mojemu też się coś takiego zrobiło, czerwona grudka, coś ala syfek, poprzednie dwa znikły na następny dzień, w nocy wuszedł kolejny, więc dziś jak będziemy na bilansie zapytamczy to faktycznie od jedzenia

super

Ja też sobie pozamawiam jeszcze, ale narazie troszke wydatków mamy, odłozyłam sobie kase na kuchnie i wrzuciłam do skarbonki, zeby nas nie kusiło coś z tego brac bo Tz wspomina cos o nwym samsungu galaxy ale tez laptopa mi chce kupić nowego bo mój kiedyś sie rozleci :/ a zeby do skarbonki sie dostac to trzeba bedzie ja rozwalić

Mój Michałek w ogóle poprzedniej nocy jal mu wepchałam cyca bo się wiercił to go wypluł i się odwrócił pleckami czyzby dorosleje?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując