Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - NIE MOGĘ SCHUDNĄĆ - pytania, porady, wskazówki - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-07, 12:30   #2242
julink
Raczkowanie

Dot.: Dlaczego nie chudnę???

Dziewczyny,co najlepiej jest spożywać przy nagłych spadkach cukru?bo od jakiegoś miesiąca często odczuwam chęć na słodkie,mimo iż od zawsze o wiele bardziej smakowaly mi słone potrawy i przekąski. Trochę się zaniepokoiłam kiedy kilka dni temu oslabienie bylo na tyle silne,ze przeszkadzało mi w funkcjonowaniu.Dodatkowo sporo się uczę i potrzebuje duuużej dawki energii,a te nagle spadki cukru powoduja tylko dodatkowe zmęczenie i utrudniają koncentrację. Staram się☠wcinac jakies czekoladki,pije pobudzającą kawę,z tym,ze nie wiem czy problem moze tkwic w diecie czy raczej w jakis problemach zdrowotnych? Niestety jem sporo węglowodanów w ciągu dnia.Staralam sie wprowadzic wiecej bialka,ale nie daje mi ono w ogole energii i zawsze odnosze wrazenie,ze nie mogę się nim nasycić. W trakcie wielogodzinnej nauki(czyli praktycznie codziennie) zawsze mam ochotę na produkty bogate w węglowodany(nie slodycze i fastfoody),bo tylko te dodają mi szybko energii do dalszej pracy Nie wiem czy moze byc to przyczyna tych szybkich spadkow cukru?

Edytowane przez julink
Czas edycji: 2012-11-07 o 12:31
julink jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując