Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XLV
Wątek: Scent Bar XLV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-07, 14:51   #2106
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar XLV

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Zupełnie jak zadania z geometrii dla zaawansowanych: "Ania ma flakon perfum o kształcie prostopadłościanu i wymiarach 6x6x15cm. Podstawa flakonu ma grubość 0,7cm, boki i góra zaś 0,4cm. Ania otrzymała perfumy od ciotki, której zapach nie przypadł do gustu i która zużyła zaledwie 3% ich pierwotnej pojemności. Po miesiącu używania, Ania zużyła 9% pierwotnej pojemności flakonu. Oblicz, ile ml perfum pozostało w butelce i oblicz odległość pomiędzy jej dnem a powierzchnią cieczy"
A dla bardzo zaawansowanych: "jakich perfum uzywa Ania?"

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
joł, rozumiem Cię - oczywiście wyjąwszy kilka czynności które w moim zyciu nie występują ale rozumiem już ten ogólny brak entuzjazmu
Nom. Najlepiej byloby jak na zagramanicznych filmach rzucic wszystko i zaczac od nowa. Ino ciekawe skad na to brac piniondze.
Fogle te mondre filmy na mnie jeszcze wplynely, ze zaczelam rozkminiac co jest w zyciu wazne i dalej nie wiem.
Przedluzenie gatunku? Pff, to ja juz moge schodzic z tego padolu.
Bo chyba nie spedzanie identycznego dnia za dniem w domu i pracy po czym na starosc dojdzie sie do wniosku, ze zmarnowalismy zycie.
Zabawa, chlanie, alejandrowanie? Chetnie ale nie mam sily, to dobre na wakacjach. Plus ile mozna pic a na imprezy nie chce mi sie szykowac (vide: jestem gruba i brzydka)
Przesiadywanie przed kompem? Niby namiastka zycia... Ale po co mam sie szykowac i wydawac kase w knajpie jak moge otworzyc winko i gadac z Wami? Tylko to tez zalosne, zycie w wirtualnej rzeczywistosci.

Moze zbiorowo podetniemy sobie zyly?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora