Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-07, 22:13   #2271
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
z powodu zaburzeń tętna
zobaczę co mi gin powie nast razem, zasugerował cc więc podpytałam w szpitalu co i jak i gdyby nie kasa to bym od razu się decydowała a tak to dumam czy czekac co bedzie...

inhalatora jeszcze się nie dorobiłam , wtedy pamiętam że brałam do pod uwagę ale zarówno nasz lekarz jak i ta babeczka prywatnie powiedzieli że inhalator tu nie pomoże, no a potem jakoś nie czułam potrzeby
Ale o co chodzi z kasą? Za cc musiałabyś zapłacić?

Ja już sobie nie wyobrażam choroby bez inhalatora

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
o to problem, bo przychodzi mi do głowy tylko Chanel No5 pamiętam 5 aleję tylko z tego, ze wyjątkowo mi się nie podobała

skąd ja to znam małż nawet palca zbliżyć do mnie nie może bo krzyczy na zapas
a ja staję na rzęsach, zeby zadowolić jednego i drugiego, bo ostatnio moi panowie się kłócą i mają jakieś dziwne spięcia nie będę się rozpisywać, bo nie jest łatwo

mój T spróbował kilka razy tej gry na Ipadzie i był chory tak chciał grać więcej i więcej
Nie no, tyle to ja nie wydam

Ola, moi też się kłócą, zwłaszcza Kuba o wszystko się wykłóca, krzyczy na małża, ten drugi zachowuje jeszcze zdrowy rozsądek, ale jak długo?

Niezły, mój Kuba umie tylko myszką najechać i spacją nacisnąć

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Skurcze zaczęły się 0 4 nad ranem i trwały do 21.30 (do czasu cc). Byłam tak wykończona, że na wieść o cc nieco mi ulżyło.
(...)
Aż tak się zmieniła? Mnie się wydaje taka sama
Eee Zuzia nawet nie pamięta jak on ma na imię, tak mi się napisało.
Jest wierna Kubusiowi
Nie dziwię się.

No tak, ale Ty ją codziennie widzisz

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Iwona, włącz na chwilę gg

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora