2012-11-07, 22:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza gromadka kończy 3 latka - Dzieciaczki wakacyjne 2009 :)
Cytat:
Napisane przez mayaha
 z powodu zaburzeń tętna
zobaczę co mi gin powie nast razem, zasugerował cc więc podpytałam w szpitalu co i jak i gdyby nie kasa to bym od razu się decydowała a tak to dumam czy czekac co bedzie...
inhalatora jeszcze się nie dorobiłam , wtedy pamiętam że brałam do pod uwagę ale zarówno nasz lekarz jak i ta babeczka prywatnie powiedzieli że inhalator tu nie pomoże, no a potem jakoś nie czułam potrzeby
|
Ale o co chodzi z kasą? Za cc musiałabyś zapłacić?
Ja już sobie nie wyobrażam choroby bez inhalatora 
Cytat:
Napisane przez p4w
o to problem, bo przychodzi mi do głowy tylko Chanel No5  pamiętam 5 aleję tylko z tego, ze wyjątkowo mi się nie podobała
skąd ja to znam  małż nawet palca zbliżyć do mnie nie może bo krzyczy na zapas
a ja staję na rzęsach, zeby zadowolić jednego i drugiego, bo ostatnio moi panowie się kłócą i mają jakieś dziwne spięcia  nie będę się rozpisywać, bo nie jest łatwo
mój T spróbował kilka razy tej gry na Ipadzie i był chory tak chciał grać więcej i więcej 
|
Nie no, tyle to ja nie wydam 
Ola, moi też się kłócą, zwłaszcza Kuba o wszystko się wykłóca, krzyczy na małża, ten drugi zachowuje jeszcze zdrowy rozsądek, ale jak długo?
Niezły, mój Kuba umie tylko myszką najechać i spacją nacisnąć 
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Skurcze zaczęły się 0 4 nad ranem i trwały do 21.30 (do czasu cc). Byłam tak wykończona, że na wieść o cc nieco mi ulżyło.
(...)
Aż tak się zmieniła? Mnie się wydaje taka sama 
Eee Zuzia nawet nie pamięta jak on ma na imię, tak mi się napisało.
Jest wierna Kubusiowi 
|
Nie dziwię się.
No tak, ale Ty ją codziennie widzisz 

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------
Iwona, włącz na chwilę gg
.
|
|
|