Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-07, 22:25   #3451
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Yeah!!!!
Oświadczyli nam sie co prawda juz nasi przyjaciele, ale mają "starawych" synów, bo 13 i 9 lat, więc to chyba nie przejdzie
Patryk dla mnie zięciem idealnym, więc trzeba omówić sprawy posagu i te inne Tylko kurcze trzeba gdzieś bliżej siebie zamieszkać, co?
BOSKO!!!!!! a bliżej hmm w połowie drogi wybudujemy dzieciom dom i będzie ok z dala od teściowych ale jednak tak samo blisko

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
a wiesz, że powinnaś? nadajesz się

chyba rozumiem o co chodzi np: kolor to jest wskaźnik i później się to sprawdza w skali. A czy gdzieś to się zapisuje to sprawdzanie? w analizie czy cuś? i tą czy skale (słabo, średnio, dobrze) też się zapisuje ?
dziękuję ale chyba nie lubiłabym tego
czy się zapisuje pewnie w jakiś badaniach które daja wyniki nowe itd tak, ale nasze badania lic i mgr nie są badaniami wnoszącymi coś w życie tylko badaniami weryfikującymi to co już wiadomo więc zapisujesz to dla siebie a potem tylko o tym wspominasz i tyle..

byli u nas ci znajomi z którymi byliśmy wczoraj w kinie, wpadli bo ja z nią co poniedziałek wychodze a mąż z nim co środe (plus inni jeszcze ale z nimi też) no i zaproponowali żeby zamiast 2 spotkań zrobić jedno... no i przyszli dziś, nic nie podejrzewałam do póki nie wyciągnęli zaproszenia
no i biorą ślub, zapraszają nas na 6 wrzesnia przyszłego roku, a mowią to tak szybko bo ona poprosiła mnie na swiadka i mamy znajomym itd nic nie mówić bo oni chcą mieć frajde zapraszania bo serio to taka mega mega niespodzianka mimo że są razem 10 lat.. no więc... póki co wiedzą ich rodzice i my ale super!!! fantastiko
już planujemy wybierać suknie itd... muszę jej zrobić fantastyczny panieński!!!

p.s. a co śmieszne, chcieli nam to zaproszenie dać wczoraj w kinie w trakcie filmu, ale stwierdzili ze jestem taką wariatką że zaczęłabym się drzeć i skakać więc woleli nie robić wiochy co nie zmienia faktu ze zrobiło nam się mega miło że wiemy jako jedni z pierszych no i że powierzyli taką ważną rolę

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-11-07 o 22:29
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora