Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 07:07   #1782
aniser
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Odesłać

Ja na codzień nie ubieram się bardzo elegancko, więc nie miałabym problemu z ubraniem na łażenie po mieście, a nawet kupiłam sobie polar quechua i kurtkę przeciwdeszczową w decathlonie na jakieś bardziej ekstremalne wyjazdy
Dzieki za opinie o kurtce
Ja przeciwdeszczowa kurtke i polar tez zakupilam niedawno,ale dla mnie to jest stroj na wyjazd do lasu/ na ognisko/ na impreze integracyjna w mojej firmie. A teraz potrzebuje czegos do lazenia po miescie, gdzie jednak wolalabym wygladac jak czlowiek,ale zeby bylo cieplo i wygodnie. Tak to jest, jak sie czlowiekowi zachciewa urlopu w listopadzie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w Galerii Bałtyckiej i atmosfera świąteczna we wszystkich sklepach aż kusi do zakupów. Wszędzie już wystrój gotowy (nawet w Starbucksie pojawiły się pyszne świąteczne kawy - piernikowa i żurawinowa ). Co prawda do świąt jeszcze daleko ale uwielbiam ten okres :-
Ooo, czyzbys byla z 3miasta? Ja w GB jeszcze nie bylam, podjade pod koniec listopada,ale uwielbiam tamtejsze ozdoby swiateczne i mega choinki
A kawa zurawinowa ze Starbucksa cud-miod!

Zazdroszcze Wam dziewczyny,ze mozecie nosic szminke- u mnie to sie w ogole nie sprawdza: ciemne kolory dodaja mi momentalnie z 10-15 lat

Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2012-11-08 o 07:10
aniser jest offline Zgłoś do moderatora