Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II
Cytat:
Napisane przez Olcia
Odesłać
Ja na codzień nie ubieram się bardzo elegancko, więc nie miałabym problemu z ubraniem na łażenie po mieście, a nawet kupiłam sobie polar quechua i kurtkę przeciwdeszczową w decathlonie na jakieś bardziej ekstremalne wyjazdy 
|
Dzieki za opinie o kurtce
Ja przeciwdeszczowa kurtke i polar tez zakupilam niedawno,ale dla mnie to jest stroj na wyjazd do lasu/ na ognisko/ na impreze integracyjna w mojej firmie. A teraz potrzebuje czegos do lazenia po miescie, gdzie jednak wolalabym wygladac jak czlowiek,ale zeby bylo cieplo i wygodnie. Tak to jest, jak sie czlowiekowi zachciewa urlopu w listopadzie
Cytat:
Napisane przez Mirell
Byłam dzisiaj w Galerii Bałtyckiej i atmosfera świąteczna we wszystkich sklepach aż kusi do zakupów. Wszędzie już wystrój gotowy (nawet w Starbucksie pojawiły się pyszne świąteczne kawy - piernikowa i żurawinowa  ). Co prawda do świąt jeszcze daleko ale uwielbiam ten okres :-
|
Ooo, czyzbys byla z 3miasta? Ja w GB jeszcze nie bylam, podjade pod koniec listopada,ale uwielbiam tamtejsze ozdoby swiateczne i mega choinki
A kawa zurawinowa ze Starbucksa cud-miod!
Zazdroszcze Wam dziewczyny,ze mozecie nosic szminke- u mnie to sie w ogole nie sprawdza: ciemne kolory dodaja mi momentalnie z 10-15 lat
Edytowane przez aniser
Czas edycji: 2012-11-08 o 07:10
|