Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-08, 09:05   #3453
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

swietny!!!! idealny dla was
cieszę się, że Ci się podoba!!!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Gucia fajny i pomyśl, że już niedługo będzie Twój
no właśnie z tym niedługo to nie wiem jak będzie...
nie dość, że przyszły miesiąc to grudzień, a u nas on jest bardzo kosztowny, to jeszcze zbliża się godzina zero i będę potrzebowała na to sporo kasy (powiem jak już będę po o co chodzi )

ale może zrobimy sobie prezent na święta... no zobaczymy

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Dzięki

Częstujcie się
Mrrrr mohito!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
BOSKO!!!!!! a bliżej hmm w połowie drogi wybudujemy dzieciom dom i będzie ok z dala od teściowych ale jednak tak samo blisko

dziękuję ale chyba nie lubiłabym tego
czy się zapisuje pewnie w jakiś badaniach które daja wyniki nowe itd tak, ale nasze badania lic i mgr nie są badaniami wnoszącymi coś w życie tylko badaniami weryfikującymi to co już wiadomo więc zapisujesz to dla siebie a potem tylko o tym wspominasz i tyle..

byli u nas ci znajomi z którymi byliśmy wczoraj w kinie, wpadli bo ja z nią co poniedziałek wychodze a mąż z nim co środe (plus inni jeszcze ale z nimi też) no i zaproponowali żeby zamiast 2 spotkań zrobić jedno... no i przyszli dziś, nic nie podejrzewałam do póki nie wyciągnęli zaproszenia
no i biorą ślub, zapraszają nas na 6 wrzesnia przyszłego roku, a mowią to tak szybko bo ona poprosiła mnie na swiadka i mamy znajomym itd nic nie mówić bo oni chcą mieć frajde zapraszania bo serio to taka mega mega niespodzianka mimo że są razem 10 lat.. no więc... póki co wiedzą ich rodzice i my ale super!!! fantastiko
już planujemy wybierać suknie itd... muszę jej zrobić fantastyczny panieński!!!

p.s. a co śmieszne, chcieli nam to zaproszenie dać wczoraj w kinie w trakcie filmu, ale stwierdzili ze jestem taką wariatką że zaczęłabym się drzeć i skakać więc woleli nie robić wiochy co nie zmienia faktu ze zrobiło nam się mega miło że wiemy jako jedni z pierszych no i że powierzyli taką ważną rolę
czadowo!!!!
Super, że będziecie razem suknie wybierać Lubię to!

p.s. a ja nadal swojej nie sprzedałam - chyba już ze mną zostanie na dobre i na złe

Witajcie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora