2012-11-08, 09:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Cytat:
Napisane przez aniaa119
Musi  Tylko czemu w niektórych sklepach schnie 2 tygodnie a w innych miesiąc?
Fakt faktem łóżka już się doczekać nie mogliśmy  Później przysłali narożnik lewy zamiast prawy... mieliśmy wybór albo czekać kolejny miesiąc na nowe albo zapłacić mniej. Wybraliśmy drugą opcję
Kochane czy orientujecie się może mniej więcej w cenach tortów angielskich? Nie chodzi mi o konkretne kwoty, ale czy różnica cenowa w porównaniu do tortów tradycyjnych jest znaczna, czy taka znośna? Ciastami mają zająć się teściowie i nie wiem czy uda mi się przeforsować ten pomysł :/Oni pewnie nawet nie wiedzą co to tort angielski...
|
Poszukaj na stronach cukierni. W Warszawie tort angielski na 100 osób to od 1000zł wzwyż. Trzeba się liczyć z tym, że są one cięższe niż tradycyjne śmietanowce, co nieco podbija cenę. Mi w cukierni proponują 130g na osobę (waga bez dekoracji).
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------
Cytat:
Napisane przez melleczka
Super 
|
Cytat:
Napisane przez myszka 1234567
Już wiem o co chodzi  ładne 
|
Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że się spodobają gościom. A od końca grudnia rozwożenie, całkiem mnie to logistycznie przeraża.
|
|
|