2012-11-08, 09:34
|
|
Dolce vita
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - III część
Cytat:
Napisane przez laktoza
Dla dziewczyny które szukają pracy, ja jak szukałam pracy to kilka razy myślałam o tym, że fajnie było by gdyby była w niej taka kuchnia jak w serialu kiedyś oglądanym i ogólnie, takie biuro sobie wyobrażałam, korytarze itp. Może głupie, to był serial Brzydula  To były takie luźne wyobrażenia do których nie przykładałam żadnej wagi. Ale byłam pewna na 100%, że znajdę pracę. Dopiero po pewnym czasie już pracując w mojej obecnej firmie zorientowałam się, że jest (wgląda) dokładnie tak jak chciałam. Najlepsze jest to, że idąc na rozmowę kwalifikacyjną nie wiedziałam co to za firma, a praca miała polegać na wprowadzeniu danych - chciałam jakąkolwiek. Na rozmowie od kierownika dowiedziałam się, że akurat zwolniło się inne stanowisko i czy bym nie chciała... Było to 1,5 roku temu teraz pracuję na jeszcze lepszy stanowisku, w tej samej firmie, przyzwoicie zarabiam, mam umowę o pracę, mam 22 lata i studiuję
Dla mnie to jest największy dowód na moc podświadomości, wg. mnie można nią zdziałać na prawdę wszystko.
|
ty szczęściaro!
BittersweetCocaine 
Cześć Dziewczyny. Myślę pozytywnie, myślę pozytywnie, myślę pozytywnie, ommmmmm.... ommmmmm
|
|
|