Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-08, 10:31   #900
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
no właśnie wiem,że są problemy, postaram się płacić jakąś wyśrodkowaną składkę..
zobaczymy o z tego będzie..
no taka wyśrodkowana składka będzie najlepsza
powodzenia!

anoxee za wizytę fajnie zostałaś "obsłużona"

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
zgadza się. z kolei mi się wydawało wprost przeciwnie - że w ciążę to bardzo łatwo się zachodzi.
no też tak myślałam aż sama nie zaczęłam się starać.
Okres regularny- co do dnia, wyniki przed ciążą idealne. A tu jeden miesiąc i nic, drugi i nic, trzeci i nic. Za czwartym razem się udało i to pewnie dlatego że miałam wolne i się nie stresowałam pracą

marchewka a po co masz laktatorem ściągać? nie lepiej mięć kontakt z dzidzią? poza tym jak będzie Cię bolało przy karmieniu to przy odciąganiu pokarmu też. Jak będą pękać brodawki to może się w nich zbierać ropa i co Ci później z takiego mleka. Aczkolwiek nie dowiadywałam się jeszcze co jak i kiedy się robi z tymi piersiami. JEszcze się tym nie interesowałam tak dosadnie

Magiusia trzymam kciuki za 3 wersję

Ja wczoraj kupiłam sobie puzzle i pochłonęły mnie wczoraj całkowicie za jakieś pół godz idę dalej układać