Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-08, 12:51   #952
karolina2121
siedzę i myślę

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
dziewczyny, co te wasze chłopy takie jakieś......... mój od początku załatwiał bardziej "męskie" roboty, sprzątaniem i gotowaniem się dzielimy. w sumie parę lat mieszkał sam, więc się nauczył. gorzej jak chłop prosto z "hotelu mama" trafia do dziewczyny, która mu pozwala na folgowanie koniecznie się za to weźcie, kochane, bo jak będzie dzidzia, będzie jeszcze gorzej!

mam czasem wrażenie, że matki puszczają tak synów w świat, jeszcze im wmówią, że ciąża to wymówka, bo one przecież wszystko robiły i dbały o męża, no i taki chodzi potem gwiazdor i czeka, aż mu wszystko podstawią... a potem żonki nie ma przez miesiąc, bo na delegację czy inne roboty wyjedzie (ktoś przecież musi zarobić), mamusi nie ma w pobliżu, i bidak sobie nawet prania nie zrobi
Dokładnie często tak jest

Mojemu TŻ jeszcze w liceum mama zmarła, więc musiał biedaczek nauczyć się gotowania i sprzątania.
Jak tylko się wprowadziłam do niego i mieszkaliśmy jeszcze z jego ojcem to praktycznie tylko on gotował
Teraz gdy mieszkamy sami to ja gotuję ponieważ pracuję w domku, więc dziwne by było gdybym nie zrobiła obiadu Kanapek mu nie robię, no chyba że poprosi Zazwyczaj wpada w przerwie na śniadanie.
Sprzątam też w większości ja, ale to dlatego bo wiem, że zrobię to lepiej od niego
Czasami zmuszę go do zmywania naczyń zmusić, bo oboje tego nie cierpimy

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
karolina i oby te mdłości już nie wróciły
Dzięki kochana Śniadanko poszło gładko