Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-08, 12:57   #353
clauudik
Rozeznanie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Cate i claudik - gratki za wagę i wzrosty ale macie spore roznice w wadze i wzroscie

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Smyk1 - często jestes na naszym forum może chcesz dołączyc??

Wkręciłam się w serial "Prawo Agaty" już skończyłam 1-szą serię Za-je-bis-ty jest, i ten soundtrack.
Dziękujemy różnice faktycznie spore, chciałam sprawdzić jak wiekowo się różnią, ale _cate nie ma na liście czemu się nie upominasz?? Niunia na pewno uzupełni
A co do serialu, to też uwielbiam! Tak samo Amy McDonald, która wykonuje piosenkę z czołówki
Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Co robisz Filipowi, że Ci tyle śpi? U nas codziennie o 5 rano pobudka, nie ma zmiłuj...
hehe kobitom nie dogodzi ja bym wolała, żeby przesypiał noce jak Twój Seba. U nas wieczór wyglądał tak, że Filip usnął o 20, 22 pobudka i zabawa do 1szej, kolejna pobudka o 5:20 jakieś pół godziny płaczu. Pospał do 8, bawił się w łóżeczku chwile, jedzenie i znowu spanie. W czasie kiedy Filip się bawil, my z mężem spaliśmy ja bardziej na czuwaniu, bo łóżeczko dopiero dzisiaj mamy obniżać, a mała bestia się już podciąga do siadania. Więc spanie było na raty, ale w sumie się wyspałam.
Cytat:
Napisane przez natusiakac21 Pokaż wiadomość
Polecam stronę http://www.promobaby.pl/ ja bez zajrzenia ni wybieram się na żadne dzieciowe zakupy
czasem nawet to wygląda tak, że odwiedzam kilka sklepów bo w każdym co innego mają.

Moja kondycja też 0 albo i poniżej zera
Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
Fjna strona! Zapiszę ją sobie w ulubionych
Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
blueelektron, niezły ten torcik Ci wyszedł...zjadłoby się

Natusia, fajna ta stronka promocyjna
Niunia, może by ją dać na pierwszą stronę?

gratki dla Filipa

Kurde, nieźle pospaliście
I co, tak od wieczora spał? Jak potem w ciągu dnia?

Antoś też co rano o 6 już radośnie sobie gada, jest obudzony i gotowy na nowy dzień Na szczęście na pierwszą drzemkę pada koło 8.30-9 i śpi do 10 mniej więcej. Wtedy mogę ogarnąć siebie i dom, zjeść i wypić kawkę
Stronka moje kochane jest na naszej pierwszej stronie jeszcze od poczekalni, pod linkiem dzieciowe promocje bodajze Co do Filipa spania to odpisałam wyżej. W ciągu dnia natomiast ostatnio ma jedną drzemkę 2-3 godziny. Teraz śpi już chyba 1,5 godz. Możliwe, że jeszcze ok 17 się zdrzemnie przy cycu.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Dziękujemy moje dziecię miesiąc młodsze więc i mniejsze
Tak właśnie myślałam zresztą mój dosyć wyrośnięty

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora