Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-08, 13:34   #966
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

Atena dziwne bo mi w ciąży paznokcie odżyły

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Mi nietylko paznokcie się zniszczyły (Tż aż się dziwił, że mam takie nieładne pazury) ale i włosy mam gorsze bardziej łamliwe, matowe ale i z drugiej strony bardzo szybko się przetłuszczają
Zauważyłam też ,że skóra m.in na nogach i plecach mi się zmieniła na gorsze, bo na plecach mam pełnooooo krostekm, plamek czaerwonych, a na nogach z kolei mam tak suchą skórę, że nawet łuszczy mi się ona jak pocieram nogami np. o prześcieradło
Dziś posmarowałam nogi tym olejkiem babydream z rosmana i jak narazie jest ok, zobaczymy jak bedzie dalej, bo dotychczasowe balsamy i masła do ciała nieskutkowały

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

moja mam będąc ze mną w ciąży miałą podobnie....zero wymiotów, brzuszek prawie niewidoczny (w 6 mc się dopiero ujawnił) , no i włosy (długie, blond, gęste, kręsone) stały się nijakie a paznokcie stale musiałą mieć krótkie, bo się łamały!!! Może to genetycznie tak mam
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora