|
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie chce mi sie pisać ale mam o0chote go po prostu za☠☠☠ać....
Jestem taka wściekła..
ehh no mielismy jechać w ten weekend do mnie znaczy do moich rodziców i co? nie pojedziuemy... bo auto ma zepsute....
a ☠☠☠☠a juz 2 tytgodnie temu chciałam jechać to wtedydc też gadał ze ma autko zepsute i miał go wielce zrobić.... i nie zrobił ... ja ☠☠☠☠☠☠☠e...
a do pracy to jezdzi codziennie po te 100km w sumie.... i jakos sie nie przejmuje.. ale ze ja chce jechać to ☠☠☠☠a zepsuute... bo na trase nie pojedzuie.... a codziennie zapierdala...
☠☠☠☠a jak jego brat chce gdzies jechac to tez jezdzi z nim....
a juz o wiele wiecej km zrobił niz do moich rodziców jest....
ja ☠☠☠☠☠☠☠e.... a ztego mechanika tez taki chuj bo sie umawia z ni juz kolejny raz i co.... tylko go zbywa.... ja ☠☠☠☠☠☠☠e jestem taka wsciekła że zaraz bede wyrzucała rzeczy przez okno chyba......
a juz sesje zamówiłam dla nas... i chuj potem juz nie zrobie bo juz bede riodzic... za☠☠☠iscie ☠☠☠☠a..... i zostane z jedną sesją... z jeszcze małym brzuszkiem...
sie w☠☠☠☠ie to wsiĄDĘ w pociąg i pojade sama i chuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------
Miałam też plan zabrać go gdzies w ładne miejsce, zjeść za☠☠☠istą kolację i co ? kuurwa nigdzie nie pojdziemy, bo tu w tym miasteczku nic ☠☠☠☠a nie ma... na pizze se mozemy isc.. łał .. ☠☠☠☠a łał ... ;/ ;/ ;/
zreszta i tak pewnie zapomniał, że jutro jakąkolwiek rocznice mamy i sie tym nie przejmie....
ja ☠☠☠☠☠☠☠eeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee
|
|