|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
ogladalam dzis fakty i mowili,z e to wchodzi od wrzesnia 2013...
jakos trzeba sie zdeklarowac ktora opcje sie wybiera 4 tyg przed data porodu, wiec wydaje mi sie,ze nie bedzie tej mozliwosci przedluzenia(ale nic o tym nie mowili, wiec pewna na 100%nie jestem)
|
Cytat:
Napisane przez Ana***
tak, a jeżeli wybierzesz pól roku (100%) a po pół roku zdecydujesz się na kolejne pół to tylko 60%
|
to fajna sprawa z tym maierzynskim nie? 
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;37509576]
Nie zachowała się dobrze, to fakt.[/QUOTE]
Pare tyg temu spotkalismy sie na urodzinach wspolnego znajomego. Bylismy wtedy z Domino. Ona podeszla do wozka zlapala malego za skarpetke zeby sprawdzic co na niej pisze , przeczytala i poszla A ja sobie mysle o co kaman.
Pozniej rozmawiala z dziewczynami o usg itp a ze siedzialysmy wszystkie to jej mowie ze w polowie ciazy bedzie miala usg polowkowe i jak to wyglada a ta na mnie popatrzyla jak bym spadla z ksiezyca i nie wiedziala o czym mowie. No sorry ale ja urodzilam pare miesiecy temu a nie ona.
Pozniej siedzialam z malym w pokoju ( dawalam mu jesc ) i przyszla sie mnie wielce zapytac czy moze wziasc sobie tabletki przeciwbolowe bo ja glowa boli ...