Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Bryyyy   Widzę, że teraz zamiast z Gwizdakiem czesto ziewam z Mayą 
Nie wyspałam się totalnie, cały tydzień chodziłam spać po 23-ej, a wstawałam o 5.00 i czuję się masakrycznie, a jutro też ide do pracy 
Cytat:
Napisane przez Hawwa87
Magda, ja bym pewnie nie pojechała na taki wyjazd, ale Ty masz zupełnie inny charakter niż ja, więc pewnie lepiej odnalazłabyś się w takim towarzystwie
|
Heh, w sensie, że jaki? 
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
fajny pomysł, szkoda że nie mam talentu na robienie samej ozdób
co ja chcę na święta? nie potrzebuję zupełnie niczego, niczego mi nie brakuje poza jednym, ale to wiadomo...
|
Ja też nie mam talentu, i w ogóle jestem chyba chłodną su.ą, bo mnie nie wzruszają "cudeńka" Jak coś widzę, to ładne, podoba mi się, ale dla mnie większość jest ładna Po prostu jestem inzynierem, tak to sobie tłumaczę 
A listę prezentów to miałabym dłuuuugą, oj dłuuugąąąą Aż musiałabym się zastanowić 
Cytat:
Napisane przez BYou
Karmelka to fajnie, że wszystko można kupić  ja w tym roku zamierzam objeść sie uszkami i barszczem
Magda sama nie wiem:/ ale ja to stara jestem i wolę sylwestra w zaciszu własnego em-ewentualnie blok dalej 
|
Same uszka i barszcz? W sumie mi też dużo nie trzeba, wystarczy barszcz z uszkami, ziemniaki z sosem pieczarkowym i ryba, pierogi z kapustą i ciasta 
A co do Sylwestra to znowu mnie wczoraj maltretowali, że mam jechac Że wszyscy na mnie liczą, Ex-owi nie proponowali (pytałam ), że będzie fajnie, trzymają dla mnie miejscówkę jak coś, mam przemyśleć i czekają tylko na pozytywną odpowiedź No i podobno ludzi mają, nie proponują mi żeby załatać dziurę, tylko po prostu chcą żebym jechała Ale ile w tym prawdy to wiadomo 
Cytat:
Napisane przez BYou
Magda skóra po kwasach jest delikatniejsza i po opalaniu możesz sobie zafundować przebarwienia. Więc zafundujesz sobie wszystko to co z czym walczysz w większym nasileniu
|
Cytat:
Napisane przez Zwies
nie można i pamiętaj o mocnym filtrze.
A inna sprawa, że czasami takie zabiegi właśnie "wybielają", więc tylko przez to możesz zmienić kolor
|

Cytat:
Napisane przez _Maya_
FUKC!!! jestem dzisiaj bez obiadu zrobiłam już ser na słodko do naleśników, zrobiłam ciasto, ale patelnia się skopała i nie da się na niej smażyć zapłaczę się zaraz, a w lodówce światło
|
Ale bym zjadła takie naleśniki z serem na słodko, podsmażone na maśle Jak robisz ser na słodko? Wszyscy dodają jajka, a mi jakoś surowe jajko się nie widzi... Dobre to? po co to jajko? 
Cytat:
Napisane przez capriola_87
Zdałam dziś ostatni egzamin na studiach!!!
|
Gratulacje!  
Cytat:
Napisane przez Gwizdak
Cześć
nie było mnie ostatnio, gdyż zapomnieliśmy z Małżonkiem opłacić internetu w sierpniu i nas odłączyli  ale już przyłączyli z powrotem więc jestem 
|