Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Listopadowy wszystkowątek. Dużo nowości + oddam za koszty wysyłki!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-09, 10:03   #1
dwudziestolatka
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.

Listopadowy wszystkowątek. Dużo nowości + oddam za koszty wysyłki!

Przepraszam, że od lipca nie odpisywałam...Nie pozwoliły mi na to sprawy osobiste...
Kiedy się uporam ze wszystkim wrócę na wymiany. Na razie nie jestem na to gotowa...

Zależy mi na szybkim pozbyciu się tych rzeczy.

Mam jednak mało czasu na Wizaż/wysyłki/odpowiadanie/mierzenie/dodatkowe zdjęcia itp, więc jeśli nie chcesz czekać, nie proponuj mi wymiany!!!!
Mogę odpisywać co kilka dni!

Jak wspomniałam, mam mało czasu na wymianki, ale milion niepotrzebnych rzeczy w domu i chcę się ich pozbyć w miarę szybko.

19 zasad udanej wymianki :

1. nie odmieniam się i NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA SOBIE - nie mam na to czasu

2. proszę dobrze czytać opisy, pytać, sprawdzać wymiary, pytać o dokładny kolor itp żeby wszystko było jasne

3. preferuję wymianki większe ze względu na niemałe koszty wysyłki

4. pierwsza mogę wysłać osobie, która ma znacznie więcej przekupek niż ja - tak około 10 więcej

5. pierwsze do mnie wysyłają osoby, które mają mniej niż 10 przekupek lub więcej niż jednego negatywa

6. posiadam konto również na innym portalu, więc coś może po prostu nagle stąd "zniknąć"

7. rzeczy wymienione usuwam

8. nawet, jeśli coś Ci się nie spodoba, napisz chociażby to "nic" - nie ignoruj mnie...

9. preferuję kulturalne wymianki, negocjacje itp

10. nie siedzę na wizażu 24/7, a ostatnio mam mało czasu na Wizaż, więc proszę o wyrozumiałość

11. niektóre rzeczy są dla mnie cenne, bo np dużo kosztowały i w takim przypadku raczej nie wyślę pierwsza, bo wizja oszustwa mnie przeraża...
Ale jeśli mimo wszystko ktoś mnie oszuka - ZGŁASZAM NA POLICJĘ!!! nie będę tolerować żadnych oszustw....bądźmy uczciwe

12. Jeśli rezygnujesz - NAPISZ!!!
Ja szanuję Twój czas - Ty szanuj mój!!!

13. w związku z obserwowanymi tutaj zachowaniami, wprowadzam nową zasadę:P
też będę wredna:P nie lubię jak mnie ktoś ignoruje, lub jeśli z kimś piszę, staram się, poświęcam swój czas, żeby zrobić dodatkowe zdjęcie lub coś pomierzyć, po czym ktoś się nawet nie odezwie!!! takie osoby, jeśli później coś im się u mnie spodoba - BĘDĘ TRAKTOWAĆ TAK SAMO JAK MNIE POTRAKTOWAŁY WCZEŚNIEJ! :P

14. Odpisuję każdemu - jeśli Ci nie odpisałam, przepraszam, musiałam to przeoczyć przypomnij s

15. Dziewczyny błagam Was, jeśli pytacie o jakąś rzecz, zwłaszcza, żebym poszukała czegoś poza wątkiem () to nie znikajcie bez słowa...Dla Was też nie byłoby to miłe, kiedy poświęcacie swój czas na szukanie, robienie zdjęć, mierzenie itp a dana osoba nagle rozmyśla się bez powodu (w trakcie szukania, kiedy nie jestem akurat przy komputerze tylko szukam czegoś o co prosiłyście) lub w tym czasie wymieni się z inną osobą....W takich sytuacjach nie proście o szukanie czegoś poza, bo jest to lekceważenie drugiej osoby

16. osoby do 15 przekupek wysyłają pierwsze, tj najpierw przesyłka dojdzie do mnie, później ja wysyłam swoją. Nie, że "wkleję dowód nadania i ty mi wyślij", bo ważne jest co przyjdzie....

17. Nie robię dodatkowych zdjęć i nie robię dodatkowych pomiarów, bo wszystko mam pochowane w szafie i w pudełkach i nie będę szukać jednej rzeczy tylko po to, bo mam zbyt dużo rzeczy....

Ahaa i bardzo ważne na sam koniec:

18. jeśli się z kimś już wstępnie umówię lub wymienię, a dopiero wtedy zobaczę (lub co gorsza nie zobaczę i wyślę i dopiero Ty zobaczysz) jakąś wadę, proszę poinformuj mnie o tym, nie wystawiaj pochopnie negatywnej opinii! Staram się zawsze solidnie wszystko przejrzeć, ale jestem tylko człowiekiem, może się zdarzyć, że coś przeoczę za co z góry przepraszam. W takiej sytuacji, napisz mi o tym proszę

Jak mi się coś przypomni, to dopiszę

Wish ma pierwszeństwo przy wymianie.

Edytowane przez dwudziestolatka
Czas edycji: 2013-09-20 o 18:50
dwudziestolatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując