Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - największe faux pas w salonie sukien ślubnych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-09, 11:34   #7
MiniMonix
Zakorzenienie

Dot.: największe faux pas w salonie sukien ślubnych

Cytat:
Napisane przez mylady21 Pokaż wiadomość
Po co? Skąd wiesz czy obca osoba ma dobry czy zły gust?
Poza tym nie zna Ciebie, nie wie co lubisz, czego nie lubisz i jaka jesteś?
Więc czemu to ma służyć?
Od tego, żeby obca osoba Cię oceniała - obca ale mająca pojęcie - to właśnie obsługa jest
Nie zawsze to co ja lubię, dobrze na mnie wygląda. Ogólnie uważam że każdy ma jakieś poczucie estetyki więc jeśli jedna osoba nieznająca mnie powie że jest nieładnie, to pomimo wszystko pomyślę że coś może trzeba zmienić, bo ja sama nie jestem obiektywna. Jak usłyszę że jest ok, to będę pewna swojego wyboru. No a rodzince zazwyczaj podoba się wszystko. - Ogólnie mi takie opinie nie przeszkadzają
Co do obsługi, to właśnie tu jest feler. Jak przymierzałam suknie to żadna nie umiała mi powiedzieć czy jest dobrze czy jest źle. Nie wsadzam wszystkich sprzedających do jednego wora, ale zawsze było tak że dały przymierzyć i na tym rola się kończyła. A fajnie by było jakby powiedziały że w tej gorset fajnie na pani wygląda, albo że źle, albo że tu można dodać, tam odjąć. No a jak wygląda to w rzeczywistości? Da przymierzyć, (albo i nie da) i na tym rola sprzedającej się niestety często kończy...

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując