2005-05-12, 20:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zaproszenie do pokazu fryzur Gliwice!!!
Program imprez towarzyszących Międzyszkolnych Mistrzostw Fryzjerskich
FANTAZJA 2005- CZTERY PORY ROKU
11.00 Pokaz artystyczny „Cztery Pory Roku”.. stylizacja fryzur Grażyna Sbirenda oraz stylizacja postaci -projektant mody Janina Łubkowska
11.10 rozpoczęcie Mistrzostw
11.15 rozpoczęcie zawodów
11.20 „ Kolory duszy”- występ stylistów Renee Blanche- Grażyna Sbirenda- Gliwice
Dorota Karczewska –Warszawa
oprawa artystyczna – zespół tańca nowoczesnego „Iluzja”- choregrafia Zofia Dąbrowska
11.35 pokaz kolekcji skórzanej - kostiumy, kuteczki . futra,
11.45 pokazy tańca „Iluzja” –choreografia Zofia Dabrowska
11 .50 Fantazyjne upięcia-- pokazy fryzur styliści Renee Blanche Grażyna Sbirenda -Gliwice oraz Dorota Karczewska - Warszawa – wraz z zespołem tańca nowoczesnego „Iluzja” choreografia Zofia Dąbrowska
12.10 Pokazy bielizny .strojów kąpielowychz w kolekcji płaszczy skórzanych oprawa atrystyczna i muzyczna Grazyna Sbirenda
12. 25 pokaz tańca – zespół Iluzja
12.30 przerwa.......13.10.
12.45 zakończenie zawodów
13.10 Galeria fryzur—Paweł Rozwadowski –stylista Londy
13.40 występ tańca Iluzja
13.45 -13.50 ogłoszenie wyników
1415 ogłoszenie nagrody publiczności
14.20 zakończenie zawodów
ceny biletow 10 zl normalny 5 zl ulgowy
to nie moja impreaz prywatn , ja bym wszystkich za darmo zaprosila jmma tylko tam jako gosc....i ten od roboty aby bylo ladnie, ale czynie to spolecznie... za to z wielka przyjemnoscia!!!!!
bo moge znowu pokazac cos fajnego a przy okazji zaangazować w to mlodych fryzjerow, ktorzy rowniez jak ja kochaja ten zawod i chca cos w zyciu osiagnac, ja to robie z mysla o nich , aby pokazac im ze fryzjerstwo to nie tylko stanie przy stanowisku i myjce, ale to piekno , ktore mozna wyczrowac z wlosow
ojjjj jak ja juz to pzrezywam, i mam nadzieje ze sie wszystko uda i bedzie superowo, ze mlodzi znowu beda sie tam swietnie czuli i ze zdobeda superowe nagrody!!
|
|
|