2012-11-09, 15:46
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Kasiu trzymam kciuki za pracę.
|
no zobaczymy dopiero w poniedziałek złoże bo nie mam tuszu w drukarce , a można składać do 14 listopada , można wysłać pocztą
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
Kasiaher próbuj składać papiery!  Trzymam kciuki!
Co do lakierów to ja kupuję tylko takie, które schnął w minutę - przy innych nie jestem wstanie wysiedzieć. Przeca zawsze muszę od razu po pomalowaniu podrapać się w głowę, pójść do toalety, nakryć się kocem itp
a jakby mi cycuchy urosły to byłabym w siódmym niebie!   
czy dzisiaj jest piątek? Kur.na u mnie jakby poniedziałek był, wszsycy powariowali z szefostwem na czele  Wiedziałam, że koniec roku będzie taki,a le żeby już 9 listopada się zaczynało? no halo!
|
no mnie też to wkurza, ale ja mam wtedy tak że Dominik cos odemnie zawsze chce , ale teraz się nauczyłam malować jak już śpi
są te 60 sekundowe z rimela chyba ale drogie 20 zl , niestać mnie na aż tak drogie tym bardziej że lubię zmieniać kolory co drugi dzień
Cytat:
Napisane przez 201803111825
Treść usunięta
|
musze spróbować
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Ja to najchętniej bym sobie kupiła zestaw do hybrydowych . Jestem w szoku jak to się trzyma. 
|
właśnie słyszalam o tym ale do tego chyba lampa jest potrzebna
Cytat:
Napisane przez martucha84
spoko spoko nie zaraziła
ale jestes tajemnicza  
nie mam szkoly ale nie chcemy juz fotek, nie ma drzew kolorowych i mam to w d..
a kto prowadzi wam dziamską? ja bylam ostatnio i bylam mega mega zadowolona
to juz wszystko wiem dziekuje
trzymam kciuki!!!
ale jestem zła! byłam u pani dyr na "rozmowie wspierajacej" ale mnie wkurzyla... pierwszy raz mi zalazla za skórę, bo ściemniła mi coś co wiem ze nam bank bylo inaczej niz mi opowiada... ehsssss uroki! pierwszy raz jestem mega mega zla na nią.. ale jak to się mowi.. nie ma idealów 
|
dzięki
no każdy ma zły dzień czasami
gucia miłego odpoczynku
|
|
|