2012-11-09, 16:58
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie
Cytat:
Napisane przez Gabi2
Nie będę cytowala i nie dam rady przeczytać wstecz..mam pare procent baterii a maz mi zabrał zasilacz...a widzę ze Peperonik zapodala temat i porady na czasie. Więc ja dzisiaj byłam na wizycie u koleżanki i widziałam co i jak robi przy 1,5 tyg dziewczynce. Boziu jaka wspaniała ona była aaaa a jaka malenka, no ale co mogę Wam przekazać o pielęgnacji
-do pepka octanisept i na pałeczkę i tak porządnie wręcz do środka wsadzala, tak jej polozna pokazała, kikutek został malutki, super sie goi
-żadnych chusteczek tylko daje dupę pod kran no ewentualnie mozna miseczke z woda ale chusteczki na wyjścia
-oliwke bambino u niej widziałam po kąpieli i miała jakaś próbkę płynu nivea
-widziałam jakaś zasypke tez ale tylko trochę tego daje, minimalizm
-kapie ja codziennie
-nie budzi małej co 2 czy 3 h tak jak mi polozna na SR mówiła, daje jej jak chce, nie zmusza na sile
-no i nie trzyma diety jakiejś oczywiscie nie je tych kapuscianych rzeczy ale tak to normalnie
Jak cos mi sie przypomni a iPad nie padnie to napisze
Lecę na druga turę prasowania...tyle tego mam ze nie jestem w stanie na raz
|
Gabi dzieki za rady,ja teraz chlone takie informacje z kazdej strony,bo jakos mi sie wszystko takie bliskie juz wydaje.
A w prasowaniu sie łacze,tez jestem w trakcie od wczoraj i konca nie widac,ale jak ktos jest taki zakrecony,ze pierze i prasuje wszystko do 74cm wlacznie naraz to tak ma.
|
|
|