Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-09, 17:13   #2550
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak to jest z nr pesel? mała urodziła sie 17.10. a pesel zaczyna sie od 123017 myślicie ze jest bład czy coś się zmieniło w nadawaniu tych numerów?
To nie jest błąd Martusia,wszystko sie zgadza, jako że malutka urodziła sie w październiku,jest liczba 30 w środku, wrzesień ma 29 ,sierpień 28 itd..
Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi proszę, czy jakby tej kupy dłużej nie było to mogę użyć czopki glicerynowe te dla dzieci u takiego malucha jak Antek?

Ale Ci zazdroszczę takiej imprezy. Baw się dobrze!!!
ja mam opakowanie czopków w razie W, ale ja ich nie wkładam do pupci, tylko podrażniam delikatnie tak jak dziewczyny robią to termometrem, kupa idzie od razu ale zrobilam to tylko z 3 razy.
Na ulotce czopków piszę żeby u dzieci poniżej 1 roku skonsultować to z lekarzem, także niewiem kochana

Dziękuję, mam nadzieję , że Igunia będzie grzeczna i nie będe musiała szybko wracać, mam tylko 2 kroki bo restauracja na moim osiedlu jest także w razie co, wyskocze dam cycka i wracambawić sie dalej

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość

ciesz się, pobaiwsz się wyluzujesz my dopiero na anrzejki podyla,my
no mam nadzieję ze impreza bedzie udana

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora