2012-11-09, 18:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie
Cytat:
Napisane przez rosllinka
Jeeeeej... Ja mam na to ochotę od kilku dni  i z lodem  kupiłam sobie limonkę i dodaję do wody i tak za mną chodzi ten drink że szok  
|
ooooo... ja mam cytrynę tylko ,ale zawsze to coś 
Cytat:
Napisane przez halwaya
U mnie w promocji bylo non-alcoholic mojito to kupilam
Juz po nim wspomnienie zostalo..
Teraz pije Virgin Cuba Libre 
|

Cytat:
Napisane przez marti86
Kochane moje wczesiej poczytalam i widzialam zdjecia Naszej malej ksiezniczki Natali  brak mi slow na pieknosc tej czarnulki!!!!!!
Anetko  moje gratulacje  oby bol jak najszybciej przeszedl!!
mam wiadomosc od Weroniki
"zostaje w szpitalu i jutro mam miec indukcje porodu-pozdrow wszytskie"
przyszla karuzela i nie dziala tz juz ja reanimuje i zaczela chodzic ale cos brzeczy.dzwoinilam do babki powiedziala ze jak cos mam odeslac i odda kase.M twierdzxi ze dlugo lezala i trzea przysmarowac bo psiknal silikonem i zaczela sie krecic-bo nie krecila sie wcale.mam nadzieje ze mu sie uda bo jest piekna!!lece sprzatac dalej...mam jakies przeczucie ze w weekend mniee wezmie.poszkam jeszcze co z Dojotka
|
dla weroniki
A karuzele zreanimujecie, zobaczysz  jak już drgnęła, to nie jest źle
Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
ja mysle zaszalec na sylwestra  chociaz drinka jednego.....nie wiem jak to zrobie chyba odciagne mleko albo coo ale tak bym chciala jednego malego z mezem, zwłaszcza ze 2 lata temu w sylwestra moj maz mi powiedzial na ulicy ze mnie kocha i uklakl przede mna ze bedzie o mnie dbac

|
Uroczo Mój mi czasami romantyczne smsy śle, jak jestem na niego zła najczęściej. Tyle że wtedy ich nie doceniam należycie - bo jestem zła!! 
Cytat:
Napisane przez rosllinka
jagnna pokaż brzuszek  Na pewno jest śliczny tylko właśnie perspektywa źle wpływa na Twoje postrzeganie go
Ja chyba kupię miętę, cukier brązowy mam, ale to dopiero najwcześniej jutro  I poszukam w sklepie tej wersji bez%
Trzymam kciuki za Weronikę  
|
zaraz lece po aparat, przyfoce jeszcze moje nabytki dzisiejszo-wczorajsze
|
|
|