Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX-X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-09, 18:45   #2568
aga_ton
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnie maluszki opuszczają brzuszki, a reszta przewija już pieluszki! Mamy IX

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Hej kochane !
dziękuję za wszystkie odp. na temat ssania piersi
Przede wszystkim Kraven - wielkie gratulacje! w końcu się doczekałaś! I my też !!

Byliśmy u pediatry dziś. Pytałam się o karmienie. Bo moja córa albo ssie 5 min i 5 min śpi i tak w kółko, albo wręcz przeciwnie - ssie godzinę obie piersi na zmianę i dalej jest głodna i wciąga 120 ml mm.
Pediatra mówi, że dziecko nie może mi wisieć na cycu cały dzień, i najwyżej 10 - 15 min z jednej piersi a potem muszę jej dać butelkę bo głodna... ja nie wiem... co z moją laktacją i pozbyciu się butelki

Poza tym wszystko jak w podręczniku i w porządku

Dziewczyny drogie mam nadzieję że niedługo będę mieć więcej czasu na czytanie bo mi tu wiele ciekawych tematów ucieka no i żal nie pogadać.

Napiszę tylko o ulubionym tekście mojej teściowej: jak jest u nas nie odstępuje mnie na krok (a raczej wnuczki) i jak karmię piersią co 5 min się pyta : ssie czy śpi? ile razy można? raz mówię że śpi, raz że je (zgodnie z prawdą) ale bez jaj
A teraz dobranoc bo Zośka obudzi się koło północy więc mam kilka godzin snu
a jak waga córeczki? bo jeśli ładnie przybiera to moim zdaniem nie ma potrzeby jej dokarmiać. pierwszy raz słyszę, żeby czas karmienia był ograniczony

widzę, że co jedna teściówka to lepsza
moja tak się zachwyca wnusią, że jej zdjęcie postawiła w widocznym miejscu w pokoju, że niby cały czas na nią patrzy
szkoda tylko, że czasem przyjeżdża do nas a do Leny nawet nie zajrzy
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora