Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-09, 20:11   #1663
Lenova
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 ;)) cz.VI

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
oczywiscie, że mozna bawełniane, tylko najtansze kup bo i tak sie zabrudzą- Szaja nie raz pisała, że siup i do kosza a jesli chodzi o te wkłady to przypuszczam, że ze względu na częstotliwosc wymiany to nie potrzebują - na dobrą sprawe nie zdążą sie chyba nawet zniekształcic a już beda się nadawały do wymiany.... zresztą, jak w majty włozysz to jakos do kibelka dobrniesz a sportów wyczynowych raczej w tym czasie nie przewiduję

ho ho ho, tylko całej nie przepusc ja już sie nie mogę doczekac kuriera z zakupami ( bo bedzie tam proszek)- cały dom zapachnie wreszcie

w kształcie gitary? łooooooo matulu, ja ostatnio chodziłam dumna jak paw bo mi biszkopt pierwszy raz wyszedł powinnas do masterszefa isc
Do mnie dziś kurier przyjechał z tymi rzeczami od tego sprzedawcy co polecałaś od razu pranie zrobiłam
Powiedz mi jeszcze co tam kupowałaś bo ja mam zamiar zrobić drugie zakupy i nie wiem co mi zostało

Właśnie mam pytanie odnośnie pralki. Jeśli jest już stara no używana przez rok dwa i widzę że bęben trochę brudny i skamieniały to jak mogę ją wyczyścić? Niby używam calgon do każdego prania ale to nic nie daje wraz bęben brudny.
Macie jakieś sposoby?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora