2012-11-09, 20:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
Napisane przez strippi
|
zaglosowane 
Cytat:
Napisane przez strippi
dziękuję
U mnie jakoś leci, od początku zła passa się trzyma i jakoś nie chce puścić. Niedawno mieliśmy jelitówkę, całą rodziną. Teraz ja chora i Julcia też była, ale szybko jej przeszło, znaczy nie chora, a katar miała i od tego kaszel :/
Tak to jest w przedszkolu, 3 dni pochodzi, tydzień przeziębiona, a ja od niej podłapuję, tylko teraz najgorzej mnie wzięło, bo śliny nie mogę przełykać i noc już piecze przy smarkaniu i cały czerwony.
Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie
a mało piszę, bo jakoś nie mogę się wbić do rozmowy, ale czytam codziennie was 
|
ojj zdrowiejcie!
Cytat:
Napisane przez metkaa
strippi zaglosowalam,
kolezanka poszla a ja mam dola bo zaczelam krwawic, fakt ze bardzo malutko ale obawiam sie ze @ przyjdzie i dupa blada, nic z tego cyklu nie wyjdzie, smutno mi 
|

nakupilam juz troche prezentow na wyjazd Malemu plyte CD/DVD z polskimi piosenkami i animacjami dla dzieci (Fasolki i ktos tam), polskie kolorowanki i rozwiazywanki dla synka kolezanki i prezent dla nastepnej kolezanki na urodziny
zmotywowalas mnie do cwiczen, dzis musze pogadac z Ewka 
Cytat:
Napisane przez (t)asia
Napiszę tylko że kupiłam dzisiaj dresik dla mojego chrześniaka. Byłam w totalnym niehumorze i wzięłam pierwszy lepszy. Jutro o 18 jadę do niego na urodzinki. To chyba trochę późno jak na 3-ur. co?
Już się denerwuje, zaraz będą pytani- a dlaczego jesteś sama, a gdzie mąż...a ja już chyba zaczynam mieć ochotę się wypłakać. I wcale nie chce się uśmiechać i robić dobrej miny do złej gry.
Jutro postaram się was poczytać. Dobrej nocy
|
pamietaj, ze do niczego nie musisz sie zmuszac. Bedziesz tam dla soleinzanta i to sie liczy, jak bedzie niekomfortowo to zawsze mozesz opuscic towarzystwo
|
|
|