2012-11-09, 20:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie
Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982
hm mialabym ten sam problem, bo u mnei ciaza zaczela sie od wiecznego wk..rwa  ryczalam cale dnie naprawde.. 
|
No właśnie - różnie to bywa 
Cytat:
Napisane przez jagnna
Napisz:
Mama od razu to zauważyła, bo: jest oszczędna i nie chciała zmarnować testu ciążowego.
|
Tylko chyba trochę za brutalne 
Cytat:
Napisane przez jagnna
Ja trzymam moją ostatnią receptę na antykoncepty. Wkleję ją do albumu. Niech mała wie, jaką wewnętrzną walkę mamusia stoczyła podejmując decyzję 
|

Cytat:
Napisane przez happy_eve
Sola - dziwne to zdanie  Też bym nie wiedziała, co wpisać, bo ja nawet jak test zrobiłam, to nie uwierzyłam od razu, bo właśnie NIC nie zauważyłam, żadnych typowych objawów.
|
Ja właśnie też nie, a pisanie o zgadze to takie mało apetyczne 
Cytat:
Napisane przez rosllinka
No to problem... ale jednak sięgnęłaś po ten test...  więc coś przeczuwałaś? Bo mógł tak dalej leżeć przeterminowany (na dnie szuflady- tak sobie wyobrażam) 
|
Chyba dobry kierunek - intuicja 
Cytat:
Napisane przez peperonik
dojotka
sola też bym miała problem, bo co bym napisała,ze miałam mega wzdęcia, spóźnił mi się 2 tyg okres i zrobiłam test - wow cudownie brzmi na pamiątkę dla dziecka
chyba bym napisała:
Mama od razu to zauważyła, bo pokazały jej się dwie kreseczki oznajmiające tą radosną wiadomość.
Swoją drogą to głupawe, bo przecież pierwsze objawy ciąży to nic kolorowego żeby dziecku tak wpisywac. Mama od razu zauważyła,bo puściła pawia jak tata jadł śledzia. Super
Lece z psami
|
Zgadzam się, że to pytanie akurat jest dziwne. Bardziej chyba na wyobraźnię niż szczerą odpowiedź 
Pomysł z tymi dwoma kreseczkami - również bardzo fajny, lepsze niż zgaga 
Cytat:
Napisane przez happy_eve
Hmm to idąc tym tropem, to ja musiałabym wpisać: Mama od razu to zauważyła, bo nadszedł termin spodziewanej miesiączki a jako, że mama z tatą seksili się w tym miesiącu bez zabezpieczenia, to mama chciała sprawdzić, czy opłaca się zakładać podpaskę  Ale trochę nie teges by to brzmiało w albumie pamiątkowym  [COLOR="Silver"]
|
|
|
|