Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-09, 20:22   #1877
Sola1
Zakorzenienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
hm mialabym ten sam problem, bo u mnei ciaza zaczela sie od wiecznego wk..rwa ryczalam cale dnie naprawde..
No właśnie - różnie to bywa

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość

Napisz:
Mama od razu to zauważyła, bo: jest oszczędna i nie chciała zmarnować testu ciążowego.
Tylko chyba trochę za brutalne

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Ja trzymam moją ostatnią receptę na antykoncepty. Wkleję ją do albumu. Niech mała wie, jaką wewnętrzną walkę mamusia stoczyła podejmując decyzję

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość

Sola - dziwne to zdanie Też bym nie wiedziała, co wpisać, bo ja nawet jak test zrobiłam, to nie uwierzyłam od razu, bo właśnie NIC nie zauważyłam, żadnych typowych objawów.
Ja właśnie też nie, a pisanie o zgadze to takie mało apetyczne

Cytat:
Napisane przez rosllinka Pokaż wiadomość
No to problem... ale jednak sięgnęłaś po ten test... więc coś przeczuwałaś? Bo mógł tak dalej leżeć przeterminowany (na dnie szuflady- tak sobie wyobrażam)
Chyba dobry kierunek - intuicja

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
dojotka

sola też bym miała problem, bo co bym napisała,ze miałam mega wzdęcia, spóźnił mi się 2 tyg okres i zrobiłam test - wow cudownie brzmi na pamiątkę dla dziecka

chyba bym napisała:
Mama od razu to zauważyła, bo pokazały jej się dwie kreseczki oznajmiające tą radosną wiadomość.

Swoją drogą to głupawe, bo przecież pierwsze objawy ciąży to nic kolorowego żeby dziecku tak wpisywac. Mama od razu zauważyła,bo puściła pawia jak tata jadł śledzia. Super

Lece z psami
Zgadzam się, że to pytanie akurat jest dziwne. Bardziej chyba na wyobraźnię niż szczerą odpowiedź

Pomysł z tymi dwoma kreseczkami - również bardzo fajny, lepsze niż zgaga

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Hmm to idąc tym tropem, to ja musiałabym wpisać: Mama od razu to zauważyła, bo nadszedł termin spodziewanej miesiączki a jako, że mama z tatą seksili się w tym miesiącu bez zabezpieczenia, to mama chciała sprawdzić, czy opłaca się zakładać podpaskę Ale trochę nie teges by to brzmiało w albumie pamiątkowym [COLOR="Silver"]
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora