|
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV
Laseczki moje kochane! Bardzo dziękuję za wszystkie słowa uznania Nic nie wymyśliłam sobie, to wszystko prawda o Was. I chciałabym przeprosić za niedokładność rymów, ale to było tak dzisiaj rano na szybko Tym bardziej zdziwiłam się, że tak Wam się spodobał. Ale to od serca pisane, więc może dlatego 
Ja mam to do siebie, że jak schudnę 3kg to spodnie lecą, bluzki się elegancko dopinają i w ogóle cudownie.
Jak przytyję 3 kg to w drugą stronę - widać bardzo. No i dzisiaj na zakupach stwierdziłam, że naprawdę dieta mi służy. Wszystko jakby lepiej leży.
Kupiłam sobie parkę zieloną i żakiecik a'la Chanel w New Look'u, bo miałam -50% na 2 wybrane rzeczy.
Do tego bordowy sweterk oversize w h&m z przeceny -50%. I jestem zadwolona 
Za to z jedzeniem tragedia, bo wyszło tego malutko Cały dzień poza domem robi swoje...
miss, zawalanie nocek jest najgorsze Wiem coś o tym. Jak ja zawalam to automatycznie robię się drażliwa, wmuszam w siebie hektolitry kawy i generalnie chce mi się wyć. Dlatego po oddaniu projektów musisz ODPOWIEDNIO wypocząć. Niech to będzie jeden dzień, w którym wstaniesz późno, pójdziesz do kosmetyczki, pobiegasz, kupisz sobie coś ładnego, a na końcu wylądujesz z koleżanką na kawce, a dzień zakończysz ulubionym filmem. Relaks po takiej ciężkiej pracy jest bardzo potrzebny Wiem, jak czasem ciężko znaleźć jest chwilę dla siebie, ale jej brak często się na nas mści i wpadamy w choróbska albo depresje Ja kota nie mam, ale wyobrażam sobie, jak musiałaś się do niego przywiązać. Strasznie mi przykro Słońce
Smile, jeszcze trochę i będziemy miały -20kg. Czuję to 
Baleronowa, że też nie przyszło mi to na myśl... w V części na pewno nie zostanie to pominięte 
Este, OMG co Ty tam szykujesz aż się boję 
Bottega, te naleśniki to i za mną chodzą, ale nie kupiłam mąki 
suzzi, jak Ty się czujesz, Kochana?
feciuch, piłka nożna to był sport, którego nigdy nie rozumiałam i nie lubiłam w liceum...dlatego zazdroszczę! Ale... jacy piłkarze niektórzy są cudowni ich łydki 
Martuszka, znowu coś dobrego upichciłaś sobie 
Silvia, mówiłam, że łamiesz męskie serca. No mówiłam! A fajny jakiś ten nowy kolega? Ewidetnie chce zwrócić na siebie Twoją uwagę.. no, no, no 
Superkas, widzę, że dążysz do perfekcji! Super jadłopsis! I piękne proporcje! Oby tak dalej 
Czarna, wszystko mi gra w Twoim jadłopsisie! I dziękuję za wszystko jeszcze raz 
Szczurek, pałac!!! 
agus, 38??????????? A idź Ty Ja ze swoją wielką dupą to chyba w 40 ledwo wejdę
|