Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Razem schudniemy 20kg! - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-10, 07:59   #71
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część IV

Tur jak ona tak mówi to ja nie wiem, czy prezent na urodziny coś zmieni. Jak są razem tylko pół roku to raczej odpada jakiś drogi prezent. Raczej coś zaaranżować. Jeśli nie mieszka na stancji z hordą innych chłopów to mógłby jej przygotować kolację z romantycznym klimatem. Ewentualnie jakiś wypad na weekend. Takie opcje z 1 noclegiem z reguły mieszczą się w rozsądnych kwotach. Chodzi bardziej o to by spędzili czas inaczej, wyszli, wyjechali gdzieś. No ja bym się z czegoś takiego cieszyła, natomiast jakby chłopak po pół roku chodzenia wyskoczył mi ze złotymi kolczykami, to bym po prostu nie przyjęła.

Baleronowa ja i moja kawusia też Cię witają

Medzia też kocham zakupy. A jeszcze Magnolia ma się rozbudować to dopiero będzie gdzie szaleć

Darialex postaraj się znaleźć motywację. Nawet jak jej chwilowo nie widzisz, to nas nie zostawiaj. Będziemy się starać Cię natchnąć . Zobacz ile fajnych posiłków jest tu wrzucanych. Gotuj kochana

Este, Czarna no nić rywalizacji jest oczywiście takiej pozytywnej i zdrowej, mobilizującej. Dajecie czadu laski

U mnie dziś mały spadeczek . Uwielbiam to uczucie, jak widzę mniej na wadze .

Zdrowa dieta + spora dawka ruchu
Martuszka85 jest offline Zgłoś do moderatora