Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-10, 09:03   #465
begie13
Zadomowienie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Witam się weekendowo

Cytat:
Napisane przez natusiakac21 Pokaż wiadomość

Tak też taką łyżeczke dostałam. A wogóle to widziałyście, że w tej paczce z hippa są kupony do rossmana na różne artykuły i w lewym górnym rogu jest kupon na kolejna paczkę do odebrania w rossmanie za 1gr. Ja odebrałam i była tam duża zielona łyżka, soczek marchew-jabłko i danie z indyka.
Coo??/ nie widziałam żadnych kuponów...chyba nie było w mojej paczce ;/ muszę jeszcze sprawdzić, mam nadzieję, że nie wyrzuciłam, a to było w broszurce, czy luzem w opakowaniu?

Cytat:
Napisane przez natusiakac21 Pokaż wiadomość
Bardzo możliwe, że z ankiet bo je wypełniłam. Ja z kolei nie dostałam nic z gerbera ale za to z nestle kaszke i bobovity zupke marchew z ryżem i poradnik żywienia. W sumie jak tak zliczyć wszystko to sporo rzeczy za darmo otrzymałam
Ja też wypełniałam dużo ankiet w szpitalu a dostałam tylko paczkę z Hippa i kaszkę z Nestle

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Ja kupiłam Maćkowi te łyżeczki http://canpolbabies.com/pl/produkty/...20szt.)/page:1, najtańsze i są fantastyczne na początki karmienia, malutkie i płaskie, dziecku jest łatwo zgarniać z nich jedzenie. Bo tak właśnie powinno być, że dziecko zgarnia jedzenie, nie można wycierać jedzenia z łyżeczki o górną wargę.
Te z BabyDream też mam, ale one są większe i głębsze, trudniej dziecku z niech zgarniać. One są chyba po 7. miesiącu z tego co pamiętam, więc zdecydowanie za wcześńie na nie.
Dlaczego?

Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
oj.. ja się ostatnio zastanawiam czy kupować słoiczki czy warzywa na ryneczku, a kuzynka mi powiedziała że jej koleżanka rocznemu dziecku podaje zupki chińskie bo obiadek jest szybko gotowy - a jak to usłyszałam to tak wyglądałam - a Wy tutaj z cukrem uważacie jakby to trucizna była
o matko

ja daję póki co słoiczki bo nie mam dostępu do dobrych warzyw czy owoców... chciałabym sama robić obiadki ale skąd w mieście brać takie warzywka, czy mięso, nie mam żadnego sprawdzonego sklepu, teściowa mówiła, że swojej córce dawała marketowe, ale to chyba nie nie jest dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić,liwka powiedziała dzisiaj mama 2 razy i cały czas mówi baba aż się popłakałam
o proszę! brawo

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Pół roku Maćkowi stuknęło!
Kiedy to zleciało?
Pamiętam jak dziś cały ten dzień od rana aż do końca. Później długi pobyt w szpitalu, i w końcu w domu!
Gratulujemy

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora