Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Osoby poszukujące pracy łączmy się!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 14:19   #24
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000
Dot.: Osoby poszukujące pracy łączmy się!

Cytat:
Napisane przez magdalenka_ Pokaż wiadomość
Witaj

Też myślałam by wyjechać za granice i wyjechałam. Byłam 4 m-ce ale musiałam powrócić ze względów zdrowotnych.
Mnie też już cholera bierze z tego siedzenia w domu! WARIUJE!!!!A Wy co robicie by nie zwariować???
dzięki za miłe powitanie , czy mogłabyś napisać co robiłaś i w jakim kraju? Ja dziś znów dzwoniłam, znowu ten sam tekst: może coś będzie w przyszłym tygodniu Ja też wariuje, nie jesteś sama staram się czymś zająć, uczę się języka, sprzątam, ćwiczę itd, ale czasami jak mam zły dzień, to mi sie nawet nie chce z łóżka wstać

Cytat:
Napisane przez Sielska Pokaż wiadomość
Ja skończyłam studia prawie dwa lata temu. A zapierdzielałam w sklepie po 12 godzin , świątek, piątek i niedziela. Niepłatne nadgodziny tylko do wybrania.
zarabiałam 650-750 zł
Praca w pasażu Centrum Handlowego i to niebylejaki butik bo Gorseteria z markową ( drogą ) bielizną.
Za przeproszeniem studia g..no mi dały!
OMG przecież to jałmużna, a nie pieniądze Mnie też studia nic nie dały ( tylko że mam papier), ale pracowałam jako referent w biurze i wykonywałam prace kompletnie nie związane z moim kierunkiem -polonistyka.

Cytat:
Napisane przez jukol Pokaż wiadomość
Co robie zeby nie zwarjowac siedzie na wizazu
W naszym miescie nawet nie ma gdzie pojsc na aarobik,basen siedze calymi dniami w domu (raz na jakis czas wychodze do rodzicow ) i czekam czekam na Tż z obiadem ...
ja potrafię czasami pół dnia na wizażu [przesiedzieć , rozumiem cię, bo u mnie też nie ma tekich rzeczy jak basen czy siłownia, tragedia

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując