2012-11-10, 11:22
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czemu nigdy nie miałem dziewczyny? Czy to moja wina?
Cytat:
Napisane przez Batmanboss
Dziewczyny w moim wieku miały już na pewno dziesiątki partnerów..... Pewnie sam fakt, że nie miałem jeszcze dziewczyny w tym wieku by im nie odpowiadał ;/
|
Uwierz, że połowa dziewcząt w twoim wieku nie miała nikogo.
Cytat:
nie jestem zdesperowany
|
Jesteś.
Cytat:
Nie rozumiem tego dziewczyny chodzą z jakimis frajerami co je zdradzaja, nie szanuja, bawia sie nimi a porzadnych facetów omijaja.... Nie rozumie tego świata ;/
|
Tutaj będę niemiła- a faceci to co? Na pewno nie biorą się za najgorsze ścierwa, tylko dlatego, że mają fajne dupy i można się nimi pochwalić przed kumplami, a normalnych dziewczyn nie zauważają. Oczywiście, że to uogólnienie, takie samo jak twoje w wypowiedzi powyżej.
Nie ma co się spinać, miłość swojego życia można spotkać w każdym wieku. Rozumiem, że jest ci głupio, bo chciałbyś już tylko czy takie szukanie dziewczyny na siłę, byle jakiej byle była (bo tak to trochę wygląda- podejrzewam, że każdą spotkaną koleżankę traktujesz jak potencjalną kandydatkę na dziewczynę) źle się skończy, bo po pewnym czasie i tak zrozumiesz, że to nie to. Spokojnie, bądź miły, kulturalny i tak dalej, a prędzej czy później znajdzie się ta właściwa, naprawdę.
|
|
|