Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-10, 14:19   #2188
happy_eve
Wtajemniczenie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Zauważcie, że nasze dzieciaczki lubią weekendy
Rzeczywiście To ja się zapisuję na przyszły weekend

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Cała Weroniczka Jeszcze pewno posprzątała po sobie na porodówce

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
i następny news z fb

Dziewczyny wiadomosc od Natalki (perelka_np): Zaczelo sie. Leze na porodowce pod ktg, skurcze coraz silniejsze niestety krzyzowe. Mam nadzieje ze pojdzie szybko.

Cytat:
Napisane przez jagnna Pokaż wiadomość
Dotarło do do mnie w momencie wysłania posta
Rozmawiałyśmy dziś rano przecież wiem, jestem kretynem. Obiecuję, że to przedostatni raz

Idę się zająć czymś mniej wymagającym myślenia
Wysłałam Ci zaproszenie co by też obejrzeć te fajne zdjęcia

A ja po kontroli w szpitalu. Najpierw miałam ktg - tętno w jak najlepszym porządku, skurczy brak. Potem badanie ręczne przez położną- jestem pozamykana, wody się nie sączą. Czyli małemu się nie spieszy Potem przyszedł lekarz na konsultację, powiedział, że wszystko ok. Chyba zmienili taktykę w stosunku do mnie - skoro mały radzi sobie w brzuchu, to chcą, żeby jeszcze urósł trochę w środku. Następna wizyta kontrolna pojutrze o 9. Powiem Wam, że cieszę się, że tak wyszło, bo jestem bardzo zadowolona z opieki, jaką mi zapewniono. Wyszło, że co 2 dzień mam darmową wizytę lekarską Jak będzie potrzeba, to i usg zrobią. (zwracam na to uwagę, bo w moim cudnym podwarszawskim mieście za wizytę płacę 150zł, a za usg 200zł...)