2012-11-10, 14:19
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie
Cytat:
Napisane przez Sola1
Zauważcie, że nasze dzieciaczki lubią weekendy 
|
Rzeczywiście To ja się zapisuję na przyszły weekend 
Cytat:
Napisane przez Ma_majka
|

Cytat:
Napisane przez gusiak23
i następny news z fb
Dziewczyny wiadomosc od Natalki (perelka_np): Zaczelo sie. Leze na porodowce pod ktg, skurcze coraz silniejsze niestety krzyzowe. Mam nadzieje ze pojdzie szybko.
|

Cytat:
Napisane przez jagnna
Dotarło do do mnie w momencie wysłania posta 
Rozmawiałyśmy dziś rano przecież   wiem, jestem kretynem. Obiecuję, że to przedostatni raz
Idę się zająć czymś mniej wymagającym myślenia 
|
Wysłałam Ci zaproszenie co by też obejrzeć te fajne zdjęcia 
A ja po kontroli w szpitalu. Najpierw miałam ktg - tętno w jak najlepszym porządku, skurczy brak. Potem badanie ręczne przez położną- jestem pozamykana, wody się nie sączą. Czyli małemu się nie spieszy Potem przyszedł lekarz na konsultację, powiedział, że wszystko ok. Chyba zmienili taktykę w stosunku do mnie - skoro mały radzi sobie w brzuchu, to chcą, żeby jeszcze urósł trochę w środku. Następna wizyta kontrolna pojutrze o 9. Powiem Wam, że cieszę się, że tak wyszło, bo jestem bardzo zadowolona z opieki, jaką mi zapewniono. Wyszło, że co 2 dzień mam darmową wizytę lekarską Jak będzie potrzeba, to i usg zrobią. (zwracam na to uwagę, bo w moim cudnym podwarszawskim mieście za wizytę płacę 150zł, a za usg 200zł...)
|
|
|